FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI

Sorin Paraschiv la Academica Clinceni » Care sunt atribuțiile fostului stelist

Sorin Paraschiv, încadrat de Bănel Nicoliță și Nicolae Dică, pe vremea când evoluau în tricoul FCSB
Sorin Paraschiv, încadrat de Bănel Nicoliță și Nicolae Dică, pe vremea când evoluau în tricoul FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 16:10

Sorin Paraschiv, fostul jucător al Stelei, 38 de ani, va fi noul team manager al echipei Academica Clinceni. Echipa e antrenată de Ilie Poenaru și a promovat în premieră în Liga 1, în acest an.

Comunicat Academica Clinceni

Academica Clinceni completează staff-ul administrativ cu un nume important al fotbalului românesc. Sorin Paraschiv, deținător a trei titluri de campion al României, este noul team manager al echipei noastre.

Mă bucur mult că am revenit, dar de această dată în Liga I. Am avut o experiență frumoasă anul trecut, chiar dacă a fost în Liga a II-a. Este o echipă tânără, o echipă cu mulți jucători care au calitate. Au demonstrat-o în sezonul trecut din liga secundă. Deși nu erau favoriți, au reușit să facă un sezon fantastic. Mă voi ocupa de transferuri și voi fi liantul dintre conducerea administrativă și echipă. Dar, de asemenea, mă voi ocupa și de academia clubului – Sorin Paraschiv, team manager Academica Clinceni

Pentru Sorin Paraschiv este a doua experiență în conducerea clubului Academica Clinceni. Precedenta s-a derulat în primăvara anului trecut.

Sorin Paraschiv a avut o carieră fotbalistică de invidiat. Pe lângă cele trei titluri cucerite, mai are în palmares o Supercupă a României, dar și o semifinală de Cupa UEFA (sezonul 2005-2006).

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează