FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sorin Paraschiv: "Străinii Stelei nu simt nimic pentru clubul ăsta!"

Sorin Paraschiv pune declinul roş-albaştrilor pe seama străinilor care au trecut prin Ghencea în ultimii ani
Sorin Paraschiv pune declinul roş-albaştrilor pe seama străinilor care au trecut prin Ghencea în ultimii ani

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 13 august 2011 13:23

Fostul căpitan al Stelei, Sorin Paraschiv, pune declinul roş-albaştrilor pe seama străinilor care au trecut prin Ghencea în ultimii ani.

 

"Eu am trăit şi am suferit pentru Steaua deoarece am fost crescut în spiritul acestei echipe. Erau nopţi pe care nu le dormeam şi făceam ture prin spatele blocului în urma unor înfrîngeri, în timp ce străinii care au venit după aceea se opreau direct în cluburi de noapte după un eşec. Ei nu simţeau nimic pentru Steaua, aşa cum poate nici eu nu simţeam nimic pentru Rimini sau Volin Luţk, echipele de afară unde am jucat", a spus Paraschiv la Radio GSP.

 

În acest moment, în lotul Stelei sînt 6 străini: portughezul Geraldo Alves, bulgarul Valentin Iliev, sîrbul Novak Martinovici, argentinianul Pablo Brandan, brazilianul Tatu şi muntenegreanul Stefan Nikolici. Plus antrenorul Rony Levy (israelian).

 

Citeşte AICI cum a anticipat Paraschiv scandalul Gigi Becali - Gică Hagi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
andriy7
andriy7  •  14 August 2011, 12:52

"Tigrule", generatia voastra a avut parte de un nucleu de jucatori crescuti de club, sau care atunci cand au ajuns in Ghencea au fost indusi imediat in spiritul clubului. Mirel Radoi, George Ogararu, Mihai Nesu, Adrian Neaga, Nicolae Dica, Dorin Goian, Petre Marin... Pe cine mai gasim acum in echipa?? Cine sa-i integreze?? Ai nevoie de niste "prospaturi" crescuti de club si de niste antrenori "STELISTI", pana in maduva oaselor, la centrele de copii si juniori. Doar asa poti scoate jucatori care, atunci cand ajung la echipa mare, dau totul pentru club, istorie, culori sau fani. Trebuie crescuti in asa fel in cat atunci cand intra pe gazon sa li se sburleasca paru

albuleseivali
albuleseivali  •  13 August 2011, 20:52

Paraschive cred ca o sa fi cat de curand membru onorific al AISS......astfel o sa ingrosisi mai mult randurile celor nebagati in seama. Apropo mai joci fotbal (de performanta) sau incerci si tu sa atragi atentia ?!

oldrap
oldrap  •  13 August 2011, 18:21
Postat de sibelius pe 13 August 2011, 17:09

Oldrap, de acord cu tine. Am ajuns sa ne balacarim intre noi mai rau decat patronii de cluburi.

Perfect "sibelius". Din acest moment, hai sa incercam o schimbare a trivialitatilor ce sunt postate pe net cu niste comentarii de OAMENI! Eu, oriunde va voi intalni name-ul tau si al lui "vladut13", va voi saluta si voi posta in limitele bunului simt vis a vis de comentariul vostru. Salut si respect oamenii care au cei 7 (sapte) ani de acasa!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează