FOTBAL  »  LIGA 1  »  GSP LIVE

Sorin Răducanu speră la ajutor de la nivel înalt în procesul cu FRF: „Poate îl prindem într-o dispoziție fericită pe unul de la FBI”

Sorin Răducanu speră la ajutor în procesul cu FRF
Sorin Răducanu speră la ajutor în procesul cu FRF

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 08:44 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 09:40

Sorin Răducanu (57 de ani), fost fotbalist la Dinamo și candidat la șefia FRF în 2014, speră ca FIFA, cu ajutorul FBI, să se implice în procesele pe care le poartă cu Federația. 

„Eu am 3 procese cu FRF. Două sunt pierdute, mai am un termen în aprilie 2021. Eu le spun, măi fraților, Federația încalcă legea. L-am dat în judecată pentru că Comitetul Executiv nu e înscris la tribunal. Uitați articolul de lege, parlamentul l-a făcut, nu eu. Ce îmi scrie mie, că nu am voie să dau în judecată pentru că nu sunt membru afiliat. Nu am voie să contest adunarea Generală. Probabil că mintea domnului judecător Gândac gândește că statutul Federației e peste legea română. Și ce facem noi? Dacă facem un statut să dăm foc României, apoi mituim un judecător, putem să dăm foc? Este coruptă rău, rău de tot justiția din România. Nu 100%, că sigur nu e așa”, a declarat Sorin Răducanu la GSP Live. 

Vreau să mă duc la procuratură. Poate îl prindem într-o dispoziție fericită pe unul de la FBI și le bagă actele astea celor de la FIFA . Noi nu putem să ne jucăm cu justiția română, nu e buticul din colț
- Sorin Răducanu

Citește și alte știri despre FRF:

Anunț îngrijorător pentru naționala României » Ce se întâmpla la barajul pentru Euro și în Liga Națiunilor

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (3)
3519939721372495
Teodorescu Daniel  •  10 Iulie 2020, 11:30

Asta e mai panaramă că voi...l am văzut la un meci pe Arena Națională....se comportă că un ***....vorbește că un ***. Toate nulitatile, voi le promovați... ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

skins_berceni
skins_berceni  •  10 Iulie 2020, 11:25

Va dati seama ce dus e nenea asta...si il mai si promovati! :)))

geogeo
geogeo  •  10 Iulie 2020, 11:09

Omul asta e de un ridicol absolut. El nu s-o fi plictisit sa rada toata lumea de el?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close