FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO (DUMINICĂ, 17:30, GSP.RO, LOOKTV, DIGI1)

Sorinaccio crește miza duelului CSU-Dinamo: "Eu întotdeauna am frisoane cînd joc cu Dinamo"

Alături de Săndoi, Cârțu a luat Știința de la retrogradare și a dus-o în preajma podiumului
Alături de Săndoi, Cârțu a luat Știința de la retrogradare și a dus-o în preajma podiumului

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2015 00:00

Sorin Cârţu a explicat de ce oltenii nu-i suferă deloc pe roș-albi.

Directorul tehnic al CS Universitatea, Sorin Cârţu, vrea să uite cît mai rapid eșecul de la Tîrgu Mureș, primul după 19 etape!, iar derby-ul cu Dinamo e prilejul perfect pentru asta. Tehnicianul de 59 de ani a dezvăluit pentru cititorii Gazetei ce trăiri are înainte unei astfel de confruntări.

- Domnule Cârţu, ce înseamnă pentru Craiova un meci cu Dinamo?
- În primul rînd, ocazia ideală de a repara pasul greşit făcut în partida cu ASA. Trebuie neapărat să ne luăm revanșa în fața suporterilor pentru înfrîngerea de la Tîrgu Mureș, ăla nu era un meci de pierdut. N-am întîlnit un adversar imbatabil, am pierdut pe greșelile noastre și ale arbitrilor.

- Nu vă temeţi că dinamoviştii s-au "trezit" după derby-ul cîştigat cu Rapid?
- Nu mă tem neapărat de revenirea lor. Eu întotdeauna am frisoane cînd joc cu Dinamo... Nu contează forma curentă, Craiova - Dinamo a fost, este și va fi un meci absolut special, în care jucătorii dau tot ce au ei mai bun.

- De la cine credeți că poate veni pericolul din tabăra roş-albă?
- Cel mai periculos jucător al lor mi se pare vîrful Kamil Bilinski. Personal, îmi place foarte mult polonezul, are calitate şi cred că de acolo va veni ameninţarea principală pentru noi.

- Ce vă doriţi de la această confruntare?
- În primul rînd, un stadion plin, pentru că nu există un meci mai important pentru Craiova. Adversitatea oltenilor pentru Dinamo e incomparabilă cu cea pentru alte formaţii din România, așa a fost dintodeauna. Vrem toate cele trei puncte și vom face tot ce depinde de noi să le obținem!

"Lupta la titlu m-ar fi interesat numai dacă am fi fost și noi implicați. Dacă nu e vorba de Craiova, mi-e indiferent cine îl ia, fie că e vorba de Steaua, fie de ASA"
Sorin Cârțu, director tehnic CSU Craiova

"Nu mă interesează care dintre jucătorii mei vor face diferenţa cu Dinamo. Important e să o facă cineva"
Sorin Cârțu, director tehnic CSU Craiova

35 de întîlniricu Dinamo, în toate competiţiile are Sorin Cârţu ca antrenor. Dintre acestea, olteanul a cîştigat de 9 ori, a remizat de 6 şi a pierdut de 20 de ori

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (55)
viorel.cainaru
viorel.cainaru  •  16 Aprilie 2015, 02:34
Postat de daculliber pe 15 Aprilie 2015, 20:42

***, cantitatea nu inseamna si calitate...iar chestia cu 7-8 mii de suporteri dinamovisti in tot Bucurestiul e o aberatie in stil *** becali...Noi facem spectacol si coregrafii admirate in toata Europa, desi echipa noastra nu mai joaca fotbal de prin 2007...Voi , ***, sinteti campioni(mai pe bune, mai cu valize, mai cu "fluierasi") si tot nu sinteti in stare sa va sustineti echipa! Ce scuze aveti, ma? Cind v-au asteptat fraierii de jucatori anul trecut sa sarbatoriti titlul, in parcul Izvor, nu v-ati prezentat niciunul!?!?! In cupele europene la fel, iar acum ca au pierdut emblema, desi baietii nu au nicio vina si echipa e aceeasi, ati disparut toti...Si mai ai tupeu sa vorbesti de Dinamo? Iti aduci aminte cind era Dinamo campioana in 2007, cind a jucat dubiosul meci cu Lazio, cum s-a umplut fostul Stadion National si ce coregrafie s-a facut? Si atunci eram tot "7-8 mii", bai cap patrat? Coregrafiile din meciurile cu voi ti le amintesti?Voi ce faceati? Doar poze, iti spun eu, ca am fost acolo...Asa ca ciocu mic nepoate, vedeti-va de fcsb-ul vostru si lasati-ne pe noi in pace! Capitolul galerii si suporteri este inchis pt voi! "In simfonia stadioanelor, voi sunteti doar spectatori!"

daca as putea as da 1000 de likeuri, respect frate. Ai zis totu in numai cateva cuvinte.

viorel.cainaru
viorel.cainaru  •  16 Aprilie 2015, 02:33

cartu are frisoane ca il paste vreo febra ceva :))))))))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Aprilie 2015, 22:55
Postat de conasu_boeru pe 15 Aprilie 2015, 22:48

*** ? Vezi ca iti afecteaza judecata ?

Astia baneaza cuvântul...s@pphunn ???!!!!! Bai nu il mai banati ca de aia nu se spala astia, cica e interzis !!!!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează