FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

SOS la mijloc » Dinamo nu are nici un închizător veritabil în lot

Ba a marcat o dată pentru Dinamo, în cele 7 partide jucate în sezonul de toamnă
Ba a marcat o dată pentru Dinamo, în cele 7 partide jucate în sezonul de toamnă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 20:16

E clar, Ţălnar nu se poate baza pe Issa Ba în partea a doua a campionatului.

Mijlocaşul de 31 de ani a jucat 40 de minute cu Lech Poznan şi a terminat partida scrîşnind din dinţi din cauza durerilor la genunchiul cu probleme. Ieri, a făcut o alergare, apoi a ieşit din antrenament din cauza problemelor medicale.

"Ăsta nu duce mai mult de o repriză. Şi dacă joacă, apoi are nevoie de două zile de repaus!", zic antrenorii. În aceste condiţii, roş-albii se bazează în retur, în centrul liniei mediane, doar pe Cătălin Munteanu şi pe Mansaly Boubacar. "Ţălnar" a solicitat un mijlocaş la închidere, însă răspunsul şefilor i-a tăiat elanul: "Îi ai pe Curtean, Filip şi Alin Roman, de tine depinde cu cine joci în centru!".

14 meciuri a fost indisponibil Issa Ba în acest campionat din cauza problemelor la menisc

"Ne-ar mai trebui un singur jucător la mijlocul terenului şi cred că sîntem acoperiţi" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO

"Se rezolvă cu banii"
Dinamoviştii aşteaptă să-şi primească salariile restante din octombrie. Cătălin Munteanu e încrezător că şefii le vor plăti banii, însă continuă să-l roage pe Borcea să revină în Ştefan cel Mare: "E nevoie şi de Cristi la Dinamo, şi de oricine care poate ajuta clubul. Important e că avem un dialog cu cei din conducere şi că am primit promisiuni că toate problemele financiare se vor rezolva în aceste zile".

Inbox:
- Dănciulescu a reluat antrenamentele după cele două zile de pauză luate din cauza indigestiei suferite.
- Steliano Filip nu s-a pregătit deloc ieri, din cauza loviturii puternice primite în genunchi la meciul cu Lech Poznan. Cosmin Matei a început alergările uşoare după leziunea fibrilară suferită la coapsa dreaptă.
- Dinamo va juca în următoarea partidă de la Marbella Cup cu Torpedo Kutaisi, georgienii care au trecut de Rapid la penalty-uri. Partida se dispută joi, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la Look TV. Ora n-a fost încă stabilită.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
stefadi
stefadi  •  07 Februarie 2013, 18:10

O sa vedeti ca o sa il foloseasca pe Grigore la mijloc si asa nu o sa trebuiasca sa cumpere un mijlocas veritabil.

blaustein
blaustein  •  06 Februarie 2013, 11:29

Asa sunt antrenorii romani, in special astia mai batrani, vor numai jucatori cu "experienta". Il criticati pe Boubacar, dar mie mi se pare un jucator OK, pentru "pretentiile" de la Dinamo. Mai e si gingasul Issa Ba, iar pentru rezerve parerea mea ca poti sa te bazezi pe niste copii. Pai anul trecut l-au avut pe Galcev si nu l-au folosit deloc. Asa ca sa nu se mai planga atat.

fangigi
fangigi  •  06 Februarie 2013, 11:23
Postat de priculici pe 06 Februarie 2013, 02:05

ba fratilor cum sal folosesti pe curtean sau munteanu mijlocasi devensivi nai cum ca astia is cu profil ofensiv si 2 la mana roman nu are experienta deci nu avem sanse at la locu 3 veci si stanescu la fel nare meciuri in picioare dar ar fi o solutie de avarie fortza dinamo si sa cumpere si gunoiu ala de badea si negoita un inchizator

asta cu folosirea lui Curtean la inchidere, spune multe despre cat se pricep actionarii la fotbal!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează