FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Soția lui Sorin Cârțu va face un gest neașteptat pentru CSU Craiova: "Întreaga noastră familie trăiește pentru culorile alb-albastre"

Foto: Telekom Sport
Foto: Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 15:14

CSU Craiova va inaugura noul stadion din Bănie după jumătatea lunii octombrie, iar cu această ocazie soția lui Sorin Cârțu s-a gândit la o surpriză.

"Noi avem cofetării în Craiova și cred că ar fi o idee interesantă că în cinstea inaugurării noului stadion din Bănie să facem un tort sub forma noii arene. Întreaga noastră familie trăiește pentru culorile alb-albastre și ne-am dori foarte mult că mișcarea fotbalistică din Bănie să redevină ceea ce a fost odinioară", a declarat Silvia Cârțu la TV Telekom Sport.

Soția legendei craiovene are experiență în ceea ce privește surprizele, după ce în urmă cu câțiva ani i-a făcut o prăjitură personalizată soțului ei pe care scria Sorinaccio: "A fost o prăjitură din fructe, pentru că soțului meu îi plac prăjiturile cu fructe. Acum aceasta nu se mai află la vânzare pentru că oamenii preferă, din ce mi-am dat eu seama, mai mult prăjiturile din ciocolată".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
kaloogarele
kaloogarele  •  01 Octombrie 2017, 20:44
Postat de Coco Cocos pe 30 Septembrie 2017, 21:49

ce legatura are gestul doamnei Cartu cu comentariile unor anonimi din invatamant, chiar ca sunteti penibili..

n-are da' mititeii din redactie nu tre' sa determine si ei niste flame-waruri picolea? nu-i vorba, ca mereu le pierd, da' ei incearca

1622475914635973
Coco Cocos  •  30 Septembrie 2017, 21:49

ce legatura are gestul doamnei Cartu cu comentariile unor anonimi din invatamant, chiar ca sunteti penibili..

lionforever
lionforever  •  30 Septembrie 2017, 21:44
Postat de Mario Iulian Toma pe 30 Septembrie 2017, 20:24

Daca tot face prajituri cred ca trebuie sa iasa urgent din invatamant! Nu de alta dar acolo este chiar un profesor mediocru!

Mai tine in brațe și o pseudoprofesoara de engleză , gușatu o cheamă , nu știu dacă e legătură cu fostul fotbalist mugurel gușatu , dar nu face nimic cu copii la clasa și îi forțează să vină la meditații că dacă nu îi lasă corigenți .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează