FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Sougou a plecat la Marseille, dar rămîne cu ochii pe CFR: "Maah îi va ajuta să treacă de Inter"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 ianuarie 2013 19:35

Modou Sougou, fostul mijlocaşul al CFR-ului, a vorbit despre transferul său la Olympique Marseille.

"Am semnat în această dimineaţă contractul, m-am antrenat deja cu noii coechipieri, sînt foarte mulţumit. Marseille este o echipă mare în Franţa, care se bate la campionat şi voi face tot posibilul să mă integrez, să joc la un nivel ridicat.

Am fost primit foarte bine, mai sînt trei senegalezi aici, eu vorbesc şi franceza, îmi este uşor, e o atmosferă frumoasă. Eu îmi fac treaba, voi munci şi voi încerca să îmi fac loc în primul 11, chiar dacă aici sînt jucători extrem de valoroşi", a spus Moudou Sougou la DolceSport.

...despre dubla CFR-ului cu Inter: "Voi fi aproape de ei, sînt sigur că se vor califica, mai ales că au transferat un jucător extrem de valoros, Robert Maah, care, sînt sigur, se va impune"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Ianuarie 2013, 07:07

Si eu cred ca CFR trece de Inter ...

cfrclujole
cfrclujole  •  24 Ianuarie 2013, 23:37

Asa sa fie! Forta CFR!

silvercloud
silvercloud  •  24 Ianuarie 2013, 23:35

Bonne chance, Sougou!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează