FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Sougou nu e disperat să plece: "N-am făcut din asta o obsesie, mă gîndesc doar la dubla cu Inter"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 ianuarie 2013 18:12

Sougou e convins că echipa sa e capabilă să facă un nou meci memorabil în Europa

- Modou, evoluţiile din Champions League te-au propulsat în atenţia unor cluburi importante din Europa. Există şanse să pleci în ianuarie?
- În fotbal, lucrurile se pot schimba de la o zi la alta. Sînt aici, în cantonament cu CFR Cluj, sînt sub contract, deci nu pot vorbi decît în calitate de jucător al echipei campioane din România. N-am regretat în nici un moment venirea în România. A fost o alegere pentru care mă felicit.

- Totuşi, e vreun campionat în care ţi-ai dori să joci în viitor?
- Premier League, cu siguranţă! În Anglia fotbalul e o religie. Am jucat pe Old Trafford, iar atmosfera a fost incredibilă. N-am făcut însă o obsesie din a pleca în iarnă. Sincer, acum mă gîndesc doar la "dubla" cu Inter, la această perioadă de pregătire în care trebuie să muncesc mult pentru ca la jumătatea lui februarie să fiu în formă.

- Victoria cu Manchester v-a furnizat un moral fantastic. Poate fi fundaţia unor noi succese importante în Europa?
- Trebuie să fie, am demonstrat că putem fi capabili de lucruri mari. Inter e o echipă uriaşă, regina Europei în urmă cu cîţiva ani. Italienii au jucători de mare calitate, pe faza ofensivă. Vom aborda disputa cu Inter cu încredere în forţele noastre şi vom încerca să ne calificăm.

- Campionatul e un capitol închis?
- Am mai spus-o, Steaua a făcut o primă jumătate de campionat senzaţională şi merită să fie pe primul loc. Dacă va continua aşa, va cîştiga fără probleme campionatul. Noi sîntem obligaţi să luptăm pînă cînd matematic se va stabili campioana. Sîntem campionii în exerciţiu şi nu putem abandona. Facem o pregătire bună şi în mod cert vom arăta mai bine la reluarea campionatului.

"Inter e o echipă mare, care a fost recent regina Europei. E extraordinar să joci în faţa unor astfel de adversari, în partide memorabile!"
Modou Sougou

"E puţin dificil să stai atît de mult timp departe de familie, dar sînt profesionist şi înţeleg că trebuie să fac sacrificii"
Modou Sougou

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
stefy1717
stefy1717  •  22 Ianuarie 2013, 09:53

Motiv de fericire pentru Radu Banciu...Multumim Sougou!!

cfrclujole
cfrclujole  •  19 Ianuarie 2013, 21:24
Postat de 46rossi pe 19 Ianuarie 2013, 20:46

UN OM SI UN FOTBALIST EXTRAODINAR !!!! MULTUMIM SOUGOU

+1

46rossi
46rossi  •  19 Ianuarie 2013, 20:46

UN OM SI UN FOTBALIST EXTRAODINAR !!!! MULTUMIM SOUGOU

Vezi toate comentariile (3)
Comentează