FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Sousa şi Ruiz vor fi împrumutaţi la Alba Iulia

Diego Ruiz, Ruiz, CFR Cluj
Diego Ruiz, Ruiz, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2010 00:00

Fundaşul brazilian şi atacantul argentinian vor juca pînă la vară sub comanda lui Adrian Falub

Andre De Sousa Galiassi (29 de ani) şi Diego Ruiz (29 de ani) au fost împrumutaţi în vara lui 2009 la Kasimpaşa, în Turcia, pentru un sezon. Cei doi jucători nu s-au acomodat, iar gruparea turcă a decis să renunţe la servicile lor după doar şase luni. Ruiz şi Sousa nu intră nici în planurile feroviarilor pentru retur şi vor fi împrumutaţi la Unirea Alba Iulia, pînă la finalul campionatului.

Fundaşul brazilian şi atacantul argentinian au jucat foarte puţin la Kasimpaşa. Sousa are trei apariţii în tricoul turcilor, în campionat, în timp ce Ruiz a fost prezent în 4 meciuri, fără să-şi treacă numele pe lista marcatorilor. "Vişiniii" mai au doi jucători împrumutaţi la formaţia antrenată de Adrian Falub, sîrbul Rade Veljovici şi portughezul Vitinha. 

5 goluri a marcat Ruiz pentru CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  09 Ianuarie 2010, 22:23
Postat de spongebob pe 09 Ianuarie 2010, 02:05

Amandoi au fost jucatori de baza cand am castigst titlul: De Sousa a facut tot anul cuplu cu Cadu, Ruiz a fost esential in retur. Nu vad un exces de jucatori valorosi care sa ii inlocuiasca in actualul lot al CFR-ului.

se muta cfr in ab pai asa unirea nu se mai lupta la retogradare trage pt titlu ziceau ca il aduk si pe traore la alba ????????''

 •  09 Ianuarie 2010, 12:13

sunt bine veniti la alba,chiar are nevoie echipa de un fundas si un atacant cu experienta.la ce valoare au ar fi o lovitura pt conducerea unirista.

 •  09 Ianuarie 2010, 08:48

da ce ai vrea desteptule? sa ne dam la o parte? sustii ideea unui blat? Normal ca o sa ne dam viata in Gruia si peste tot. Asa as trebui intr-un meci de fotbal, NU???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează