FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Spadacio face ordine în vestiar: "Se poate şi fără bani!"

Articol de , - Publicat vineri, 14 ianuarie 2011 00:00

Brazilianul şi-a luat în serios rolul de vicecăpitan şi a făcut linişte printre vorbitorii de portugheză din Giuleşti

Juliano Spadacio (30 de ani) a revenit la antrenamente la două zile după reunirea giuleştenilor şi, imediat ce a ajuns în Bucureşti, s-a întîlnit cu grupul de fotbalişti vorbitori de limbă portugheză. După o discuţie cu preşedintele executiv Dinu Gheorghe, brazilianul le-a comunicat colegilor săi să nu se mai lamenteze pentru bani. "Încetaţi să vă plîngeţi! Ştiu că e greu pentru că şi eu sînt în aceeaşi situaţie, dar problema se va rezolva în scurt timp. Haideţi să ne pregătim bine pentru că în cîteva zile ne vom lua şi salariile!", le-a spus Spada.

Mijlocaşul "carioca" a dezminţit apoi varianta că străinii din lot au boicotat primele zile de pregătire: "Am avut două zile de vacanţă în plus. Nu e nici un protest! N-avem timp de d-astea, noi vrem să luăm campionatul! Vom fi plătiţi cînd vor sosi banii din drepturile de televizare. Aşa ni s-a promis!".


"Nu avem de ce să fim supăraţi, putem munci şi fără bani pentru că ştim că problemele se vor rezolva. În joc e reputaţia noastră, vrem performanţă"
Juliano Spadacio, mijlocaş Rapid

288 de mii de euro e salariul lui Spadacio la Rapid, fiind cel mai bine plătit rapidist


Cesinha a făcut pace cu "Vamă"
Certat de Dinu Gheorghe după ce a spus că nu vrea să mai audă de Rapid şi că doreşte să plece, Carlos Cesinha s-a întîlnit ieri cu preşedintele executiv pentru a lămuri problema. Mijlocaşul a absentat din această cauză de la vizita medicală, însă a îngropat securea războiului. La finalul discuţiei, sud-americanul şi-a cerut scuze şi a anunţat că vrea să rămînă în Grant.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fortzaspada
fortzaspada  •  14 Ianuarie 2011, 11:45

spadacio este un adevarat caracter bv spada tine-o tot asa fzr

imperator
imperator  •  14 Ianuarie 2011, 02:31

poate va primi corturi si vacante la Predeal,ca degeaba nu cred.

cris4co
cris4co  •  14 Ianuarie 2011, 02:29

Forta Rapid Bucuresti,Grande Club de Futbol esti!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează