FOTBAL  »  Superliga  »  GSPTV.RO

Spadacio îl loveşte cu piciorul în faţă pe Moraes » Trebuia eliminat?

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2010 00:00

În minutul 65, Spadacio îl loveşte cu piciorul în faţă pe Moraes, însă arbitrul nu acordă nimic. Cu doar cîteva minute înainte, atacantul Bistriţei a primit ingrijiri medicale pe marginea terenului după ce  a fost lovit cu cotul în nas de către Marius Constantin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
flyarad
flyarad  •  21 August 2010, 10:11

Corect, se impunea rosu.Pana nu se ajunge la sistemul cu camere pe tot terenul ca in baschet , mai ales la noi nu se rezolva problema cu arbitri.De ce auzim de foarte putine greseli in Premiere League, spania, germania? La noi se si face scandal pe orice tema , a fost contact , n-a fost contact.Ziaristii sunt mereu in cautare de samanta de scandal.Aveti comision din subiecte controversate?????

cipdogus
cipdogus  •  21 August 2010, 09:19

Rosu clar, dar vorba lui Sumudica:"Important e că am cîştigat, nu contează cum"

melcul_furios
melcul_furios  •  21 August 2010, 01:32

A fost lovit asa de dur ca in 10 secunde era in picioare si alerga, nu? Si Grigore a fost lovit in fata si nu mai cere nimeni rosu. Iar Moraes dupa ce a fost lovit in abdomen a fost scos pe targa afara, insa dupa un sut in gura a inceput sa alerge? Voi stiti si fotbal? Joc periculos inseamna rosu, dupa ce regulament? Arbitrul a judecat la fel si pt Grigore si pt Moraes. De ce nu spune nimeni de acel fault?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează