FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRITA - ATLETICO MADRID, 17:00, TELESPORT

Spaniolii au ajuns vineri dimineata la Bistrita cu toate vedetele

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2007 00:00

Atletico isi pune mari sperante in meciurile cu Gloria. Firesc, avind in vedere ca este ultima sansa de a salva un sezon dezamagitor printr-un calificare in Cupa UEFA. Din acest motiv, ibericii au sosit in Romania cu trupa completa, dorind sa transeze calificarea inca din meciul tur. Francezul Peter Luccin, jucatorul despre care Gica Craioveanu spune ca e motorul echipei madrilene, a fost ieri dimineata, la sosirea pe aeroportul din Cluj, cel mai volubil jucator al ros-albilor. "Recunosc ca nu stim inca foarte multe despre cei de la Gloria, dar vom vorbi cu antrenorul si ne va spune mai multe despre ei. stim doar ca e o echipa puternica, ce a eliminat-o pe Maccabi Haifa, dar noi am venit aici hotariti sa cistigam", a spus mijlocasul de 28 de ani, titular in 31 de partide sezonul trecut.

Luccin a aflat cu surprindere ca va juca impotriva "vampirilor albastri". "Li se spune asa? Uite, asta nu stiam. Oricum, nu ne este frica de ei, indiferent cum s-ar numi. Cei de la Bistrita alcatuiesc o buna echipa, care va da totul in teren, dar si noi vom face la fel, asa ca va fi o partida frumoasa. Nu cred ca faptul ca ei au inceput mai repede pregatirea e un avantaj, la asemenea nivel al competitiei, astfel de lucruri nu mai conteaza. Noi trebuie sa credem in noi insine si sa incercam un rezultat bun", a declarat Luccin.



Speriati de gloante
Jucatorii lui Atletico Madrid au tras o sperietura groaznica in aeroportul Barajas, la plecarea spre Romania. La terminalul 1, acolo unde trebuiau sa se imbarce spaniolii, citiva politisti au tras mai multe focuri de arma intr-un barbat care avea un cutit in mina si care nu s-a predat la somatiile agentilor de securitate. Fotbalistii s-au ales doar cu sperietura, zborul nefiind intirziat din cauza acestui incident.

Spionati
Atletico Madrid s-a antrenat ieri la Bistrita pe o temperatura de 38 de grade Celsius, sedinta de pregatire fiind urmarita de jucatorii Gloriei si de antrenorul Ioan Ovidiu Sabau, care si-a luat notite despre adversarul de azi. Din cauza caldurii, fotbalistii bistriteni au plecat la vestiare dupa un sfert de ora. La sedinta de pregatire, au asistat si 20 de jurnalisti straini.

Absenti: Forlan, Cleber Santana, Diego Costa, Miguel, Valera, Aguero.

Ultrasi secretosi
Din delegatia spaniola fac parte si 20 de suporteri madrileni. Acestia au surprins la aterizarea pe Aeroportul International din Cluj, cind si-au acoperit fetele pentru a nu fi pozati (foto). Ultrasii madrileni au urcat imediat in autocarul care i-a transportat spre Bistrita si au arborat pe geam steaguri cu emblema echipei favorite. Atletico a ajuns ieri la Cluj la ora 2:40 si s-a cazat la Hotel "Belvedere". Delegatia spaniola a plecat in jurul orei 11:00 spre Bistrita, unde a avut un antrenament de la ora 18:00. (Marius Tuhut)

30.000 de euro va primi Gloria de la UEFA daca se califica, suma ce va fi impartita integral jucatorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close