FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Specialistul Becali, făcut praf de statistică

Specialistul Becali, făcut praf de statistică »
Specialistul Becali, făcut praf de statistică »

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 16:48

E arhicunoscut faptul că patronul Stelei, Gigi Becali, trece rapid de la o extremă la alta şi că nu se fereşte niciodată să dea sfaturi "avizate" despre cine şi cum ar trebui să joace la Steaua. Cînd echipa pierde, puţini sînt cei care scapă de tirul criticilor finanţatorului, cînd roş-albaştrii cîştigă, fie şi în prelungiri, cum s-a întîmplat cu Oţelul, scor 2-1, Becali schimbă tonul şi-i ridică în slăvi chiar şi pe cei mai slabi de pe teren.

 

Gigi Becali: "Gata, sînt liniştit, avem de fapt apărarea pe care o va avea echipa naţională. Cuplul Chiricheş-Gardoş în centru, Gabi Matei pe dreapta cînd va reveni. Stînga e Brandan, care e cel mai bun fundaş stînga din ţară"

De fapt .... Steaua a luat gol în 9 din cele 15 meciuri ale acestui sezon şi are, în Liga 1, o defensivă de locul 11. Dintre echipele mai bine clasate, doar cei de Pandurii au încasat mai multe. Dar gorjenii au şi marcat mai des! Roş-albaştrii au primit 10 goluri în campionat, cît Dinamo şi Rapid la un loc.

 

Gigi Becali: "Prepeliţă a făcut un meci fantastic de bun. A fost extraordinar, mi-a demonstrat în mod clar că e o certitudine. E fotbalist de echipă naţională".

De fapt .... La meciul de ieri, Prepeliţă a avut cele mai puţine pase precise dintre toţi mijlocaşii Stelei (61%) şi cele mai puţine participări la fazele ofensive (37). De exemplu, fundaşul Brandan a avut 49 de faze ofensive!


Gigi Becali: "Avem forţă şi valoare în cuplul Bourceanu-Tănase. Cu ei pe teren, practic nu avem cum să pierdem".

De fapt .... Dacă Bourceanu are meci de meci parametri buni, Tănase merge din rău în mai rău. Contra Oţelului, el n-a tras nici un şut spre poartă şi a avut cel mai prost procentaj de driblinguri reuşite dintre toţi mijlocaşii.

 

Gigi Becali: "Acest fotbalist e în momentul de faţă jolly-jokerul Stelei. E exponenţial pentru actuala echipă a Stelei"

De fapt .... Tatu a ajuns la al zecelea meci consecutiv în care nu înscrie! Duminică seară el a fost cel mai slab stelist la capitolele "dueluri cîştigate" (doar 32%) şi "acţiuni reuşite" (numai 54%)


Gigi Becali: "Am dominat-o cap-coadă pe Oţelul, nici Benfica n-a avut posesia noastră!"

De fapt .... Steaua a avut posesie 58,9 % contra gălăţenilor, în timp ce Benfica a avut 66,9 % la meciul de marţi, cîştigat cu 1-0 în Liga Campionilor)


 

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
jordan1976
jordan1976  •  04 Octombrie 2011, 00:20

GSP, v-ati trezit? Sau ati primit ordin de partid si de stat ca ciobanul tb facut praf in sfarsit? Sau doar e o eroare a celui care a scris articolul si care va plati scump aceasta "nesimtire"?" Cum, v-ati luat de iluminatul-iluminatilor, luptatorul-luptatorilor si belciugul- beciugilor? Ma oameni buni acum ati realizat ca acest IPU (intruchiparea prostiei umane) e aberant in tot ceea ce afirma? Sau vreti sa-l fortati sa achite onorariul? Sper ca de maine va reveniti si il bagati in emisie si scrieti pe site si in ziar toate prostiile acestei minti luminate cu lanterna.

dtdr
dtdr  •  03 Octombrie 2011, 23:22

Este si el ca si gsp, ca daca n-ar fi asa nu ne-ati plictisi zilnic cu ciobaniile lui. Laudati-l in continuare ca-i imaginea voastra in oglinda !!!

tonimirea
tonimirea  •  03 Octombrie 2011, 20:35

Desi si-a cumparat programul ala minune,se pare ca aia i-au vandut un program adaptat. dupa voce este cam baut la fiecare meci al Stelei, asa ca declaratiile traznite se explica.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează