FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

Spectacol cu N'Doye pe aeroport » Cum a comentat venirea lui Mutu la ASA: "El trebuie să mă primească pe mine, nu eu pe el"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 13:53

Ousmane N'Doye a venit în România după vacanța pe care a avut-o în Camerun alături de familia sa. Fotbalistul lui ASA a comentat în stilul caracteristic transferul lui Adrian Mutu la vicecampioana României.

"Eu sînt bucuros că vine Mutu. O să facem treabă foarte bună. Dar pînă acum nu l-am vazut, nu pot să zic nimic pînă nu îl văd. Îl voi primi bine. De fapt, el trebuie să mă primească, pentru că am venit în țara lui, nu!?

Sincer, nu l-am mai văzut jucînd de mult, de cînd a plecat de la Petrolul. Nu am urmărit campionatul unde a fost. Sînt bucuros că vine și sper să facem treabă bună împreună", a spus Ousmane N'Doye la Dolce Sport.

"Marica rămîne Marica, toată lumea știe că e un atacant foarte bun. Are nevoie să joace foarte bine pentru a merge la Campionatul European" Ousmane N'Doye

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
marius.bxl
marius.bxl  •  18 Ianuarie 2016, 19:25

Si steaua avea expérimenta un ucl si ia eliminat ludogoretk.estime bun castigi.esti amator pierzi

bombon
bombon  •  18 Ianuarie 2016, 17:10

Asteptam o cafteala in vestiar intre Mutu si N'Doye! Haide ASA!

tandd
tandd  •  18 Ianuarie 2016, 15:41
Postat de grandetorito pe 18 Ianuarie 2016, 15:36

Oare ajung sa plateasca salariile jucatorilor in Iunie?!Si dupa aceea?! Care e planul?! :))

intra in insolventa))))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează