FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - DINAMO

Spectacol în Moldova » Suporterii botoşăneni au făcut show în meciul în care gruparea moldavă a inaugurat nocturna

Botoșănenii au sărbătorit inaugurarea nocturnei cu un foc de artificii la finalul meciului // Foto: Ionuț Tăbultoc +1   FOTO
Botoșănenii au sărbătorit inaugurarea nocturnei cu un foc de artificii la finalul meciului // Foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat luni, 15 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 00:02

Botoşănenii au inaugurat aseară nocturna într-o atmosferă superbă, cum rar se mai vede pe un stadion din Liga 1.

Sărbătoare de zile mari la Botoşani! "Cîinii" au fost aşteptaţi în Moldova de un stadion cu o capacitate de 10.000 de locuri, plin ochi. Moldovenii au inaugurat aseară instalaţia de nocturnă, partida cu Dinamo fiind primul meci acasă jucat la o oră tîrzie de botoşăneni.

Cu 15 minute înainte de meci a fost adusă o panglică la mijlocul terenului, care a fost tăiată simbolic de patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, de preşedintele Cornel Şfaiţer şi de preşedintele LPF, Gino Iorgulescu. Momentul a fost completat de spectacolul din tribune, spectatorii prezenţi arborînd steguleţe albe pe toată suprafaţa tribunelor.

Moment impresionant
După modelul Villarreal, care a chemat un copil bolnav de cancer să joace într-un meci şi chiar să înscrie, FC Botoşani i-a dat şansa lui Bogdan Lăzăroi, un băiat de 14 ani diagnosticat cu cancer limfatic, să deschidă meciul şi astfel să fie aplaudat de un stadion întreg.

Mai mult, pe tot parcursul jocului, s-au strîns bani din tribune, aceştia fiind donaţi mamei lui Bogdan, pentru a-i cumpăra medicamentele necesare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
inexistentus
inexistentus  •  17 Septembrie 2014, 16:22

Daca era blat nu primea dinamu penalty gratis. S-au strofocat, au faultat, au mers in min 85 impiedicati si balbaiti pana in poarta si cam atat... Scorul corect a fost 3-1 pentru Botosani.

inexistentus
inexistentus  •  15 Septembrie 2014, 18:35

Fiindca s-a facut multa mizerie la vestiare si in tribune unde au latrat jigariile, solicit pe aceasta cale personalului de la stadionul Municipal BT sa faca slujbe de curatire si sa spele bine cu DTT aceste locuri atinse de maidanezii bucuresteni pentru ca exista iminenta posibilitate de turbare in zona.

zecs93
zecs93  •  15 Septembrie 2014, 17:01
Postat de inexistentus pe 15 Septembrie 2014, 10:49

Asa jigarie, bucura-te de infrangerile rivalelor, ca victorii o sa mai aveti noaptea la polutiune.

i-a uitate mai jos bah ochelari de cal, nu vezi ca primu care a inceput a fost userul Allizbhmunt !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează