FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - VIITORUL 3-3

Spectacol total în U Craiova - Viitorul » Cine sunt remarcații celui mai tare meci din acest sezon

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 11:39

U Craiova și Viitorul au oferit cel mai spectaculos meci al sezonului, terminând la egalitate, 3-3.

Cele două formații care se luptă pentru locul 3 în play-off au jucat ofensiv și pe lângă cele 6 goluri extrem de spectaculoase au mai avut alte ocazii de a înscrie.

Remarcații partidei au fost Alex Băluță, atacantul celor de la U Craiova, și Cristi Ganea, mijlocașul ofensiv al Viitorului. Cei doi au marcat câte două goluri, iar fiecare a primit nota 9 din partea Gazetei Sporturilor. Evoluții bune au avut Bancu, Mitriță și Cicâldău, care au primit 8.

Și antrenorii celor două echipe au avut prestații apreciate. Devis Mangia și Gică Hagi au fost notați cu 9, fiind pentru prima dată când ambii tehnicieni primesc această notă.

06 07

17șuturi spre poartă au trimis cele două echipe: 13 Craiova și 4 Viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
sorinvision
sorinvision  •  30 Aprilie 2018, 15:33

Craiova a jucat bine insa cu tot respectul portarul Calancea NU este portar de Liga I. Este cel mai slab portar din prima liga si NU pooate sa mai faca parte din lotul unei echipe care joaca in cupele europene.

fan_stiinta
fan_stiinta  •  29 Aprilie 2018, 17:22

FORZA STIINTA! Frumos meci! Universitatea Craiova merita totusi victoria, avand pe final 3 sanse imense de a inscrie. STIINTA SUNTEM NOI = Club Sportiv UNIVERSITATEA CRAIOVA!

godot
godot  •  29 Aprilie 2018, 16:51

Cum să-i dai nota 6 lui Hgi, care a fost cel mai slab de pe teren?!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează