FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - STEAUA 3-1

Spectacolul SUBURBAN din spatele camerelor! 5 momente din Voluntari-Steaua care nu s-au văzut la TV

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 14:16

Steaua a pierdut  surprinzător partida cu FC Voluntari, scor 1-3. Jocul de pe "Ștefan cel Mare" a avut mai multe momente interesante, unele dintre ele neputând fi observate la TV. 

1. Bourceanu s-a remarcat doar la încălzire

Alex Bourceanu a dezamăgit crunt în primul meci oficial de la revenire. Ca și în mandatul lui Gâlcă, fostul mijlocaș al Stelei a avut o prestație jenantă.  Așa cum Gazeta Sporturilor a scris când Steaua încă se mai afla în cantonament, Bourceanu a început să se remarce doar datorită nervilor și al limbajului folosit. 

La încălzire acesta a primit o centrare de la Enache, iar reluarea sa a fost defectuasă și chiar s-a lovit ușor. A plecat din careu și s-a dus furios către centrul terenului, unde a început să vorbească de unul singur, într-un limbaj care nu poate fi reprodus!

2. Tamaș e one-man show

Gabi Tamaș a revenit în Liga 1 pentru a prinde Euro 2016. Deși a făcut un meci de coșmar, fundașul rămâne unul dintre cei mai importanți din lotul Stelei.

  • Se impune ușor în fața adversarilor, lucru pe care Moke l-a simțit pe propria piele la o fază fixă, unde cei doi s-au contrat dur și abia au fost despărțiți de arbitru. 

La ieșirea de la vestiare în a doua repriză, Tamaș a fost primul care și-a făcut apariția pe teren. Gestul său în fața unor reporteri aflați pe marginea terenului a șocat și a amuzat deopotrivă toată audiența. A adus aminte de intro-ul celor de la Metro Goldwyn Mayer Cartoon. Chiar și colegul său, Gabriel Enache, s-a amuzat copios pe seama lui Gabi Tamaș. 

3 galerii la tribuna 2

FC Voluntari a fost susținută în permanență de suporteri la meciul cu Steaua. Mai mult, ilfovenii au avut de partea lor și galeria celor de la Dunărea Călărași, care i-au strigat în mai multe rânduri numele lui Ganea. 

Nici Steaua nu a dus lipsă de fani. În partea stângă a tribunei a 2-a s-a aflat și un grup de susținători ai campioanei, care s-au făcut auziți de câteva ori. Nu s-a pus problema unui grup organizat, însă jucătorii nu s-au simțit singuri. 

4. Ganea A ÎNJURAT în Permanență!

Ionel Ganea a trăit la intensitate maximă meciul împotriva Stelei. Antrenorul celor de la FC Voluntari a țipat în permanență la jucătorii săi, pe care nu se ferea să-i certe atunci când greșeau. Novakovici a fost de departe ghinionistul serii. Fundașul central al gazdelor a fost cel mai înjurat fotbalist de pe teren. 

5. ARBITRUL S-A SĂTURAT DE CâT A ȚIPAT BORNESCU

Mircea Bornescu a fost căpitanul celor de la FC Voluntari în acest meci. Portarul și-a dirijat în permanență apărarea, a urlat cât l-au ținut plămânii în multe momente, iar acest lucru l-a enervat pe arbitrul jocului. Cătălin Popa s-a oprit la un moment dat și i-a zis lui Bornescu să înceteze altfel va fi avertizat. Portarul s-a rezumat să-i arate banderola, în ideea că e căpitan și are dreptul să facă acest lucru. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (72)
guyencea
guyencea  •  23 Februarie 2016, 19:53
Postat de antishtoia pe 23 Februarie 2016, 17:53

Dar momentul ala cand enache a schimbat tricoul alb-negru cu cel dungat gamelar si a pierdut, s/a vazut? Dar celalalt mment in care voi "ziaristii gesepe" scrieti orice aberatie despre o echipa muribunda, nu se vede?

La ora asta steaua valoreaza *** !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antishtoia
antishtoia  •  23 Februarie 2016, 17:53

Dar momentul ala cand enache a schimbat tricoul alb-negru cu cel dungat gamelar si a pierdut, s/a vazut? Dar celalalt mment in care voi "ziaristii gesepe" scrieti orice aberatie despre o echipa muribunda, nu se vede?

torinezul
torinezul  •  23 Februarie 2016, 17:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează