FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ 0-1 (MECI ÎNTRERUPT ÎN MINUTUL 27)

Spectatorii prezenţi la derbyul clujean îşi pot recupera banii pe bilete

Cadu și Bornescu au început scandalul și au fost eliminați
Cadu și Bornescu au început scandalul și au fost eliminați

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 09 mai 2012 12:37

Derbyul clujean dintre ”U” şi CFR a fost oprit în minutul 27 din cauza unei bătăi generale şi abia vineri se va afla ce decizie se va lua. Una dintre soluţii este ca partida să se reia din momentul întreruperii. Suporterii care au avut bilet, dar nu doresc să mai vină, îşi pot recupera banii.

Director al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj, Mircea Radu a precizat, potrivit ”citynews”, că oamenii au plătit pentru 90 de minute de meci şi au tot dreptul să îşi ceară banii înapoi. Cel mai ieftin tichet, la peluze, a costat 30 de lei, iar cel mai scump 300 de lei. Deocamdată, nu s-au primit reclamaţii privind acest subiect, însă sînt considerate inevitabile

"Din punct de vedere organizatoric, considerăm că ar fi fost necesar ca spectatorii să fie anunţaţi de ceea ce urmează să se întîmple”, a zis Radu, completînd: ”Vom analiza situaţia din toate punctele de vedere. Suporterii sau persoanele care au plătit bilete sînt îndreptăţiţi oricînd să solicite restituirea sumelor".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează