FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Speră să scape de coșmar » Dinamo vrea să își refacă palmaresul negativ din ultima perioadă cu Pandurii

Disputele dintre dinamoviști și juveți au fost mereu încinse
Disputele dintre dinamoviști și juveți au fost mereu încinse

Articol de , - Publicat sambata, 29 august 2015 00:00

“Cîinii” n-au mai învins Pandurii, în deplasare, din 2007. Și au pierdut 4 din ultimele 5 confruntări cu oltenii.

  Dinamo este neînvinsă în deplasare, acolo unde a strîns patru remize, dintre care trei albe. Un singur gol a încasat formaţia roșalbă pe teren advers, de la Răzvan Marin (Viitorul), în rest Cerniauskas a fost de netrecut.

De fapt, “cîinii” au o invincibilitate remarcabilă în Liga 1: aproape cinci meciuri consecutive fără gol primit, mai exact 442 de minute în care plasa lui Cerniauskas n-a fost atinsă.

Invincibili și-n primele 8 etape, ceea ce nu s-a mai întîmplat din primul mandat al lui Rednic, 2006/2007, cînd s-a luat ultimul campionat, iată ce au de apărat roș-albii diseară, la Turnu Severin, în faţa Pandurilor!

Mai ales că gorjenii au reprezentant coșmarul lui Dinamo în primăvară, administrînd trupei din Ștefan cel Mare trei eșecuri din tot atîtea meciuri, în Liga 1 și-n semifinalele Cupei Ligii.

Meciul de campionat, de diseară, este o prefaţă a celui de pe 9 septembrie, din Cupa Ligii, tot pe terenul jienilor. Misiunea bucureșteni lor se anunţă extrem de dificilă măcar din 3 motive:

  • Rednic a pierdut singurul meci contra lui Iordănescu junior, 0-1, ca antrenor al Petrolului, chiar pe “Ilie Oană”.
  • Dinamo n-a mai cîștigat în campionat pe terenul gorjenilor de 8 ani! Pe 21 octombrie 2007, Mărgăritescu înscria unicul gol al partidei. Au urmat 4 remize și 3 eșecuri.
  • Patru victorii au reușit gorjenii în ultimele cinci confruntări din campionat cu “cîinii”, singurul succes al roș-albilor, în campionat, fiind pe 26 noiembrie 2014, la București, scor 3-2.

12 goluria marcat Mihai Roman în 2015 în campionat, locul 1 în clasamentul marcatorilor. E urmat de Budescu, de Tade și de Cernat, fi ecare cu cîte 10 reușite

4 fotbaliștisînt integraliști în ambele loturi: Ungurușan și Vasco Fernandes, respectiv Cerniauskas și Mevlja

39 de puncteau strîns gorjenii în 2015, în “era Edi Iordănescu”. Pandurii sînt pe locul 5 în acest an calendaristic. Roș-albii sînt pe poziția a 6-a, cu 38 de puncte

6 victorii, 5 remize și un singur eșec are Rednic pe banca lui Dinamo, în al treilea său mandat

Alte știri despre Dinamo:

 Lazăr s-a făcut “șerif”, Martinus vine doar liber

Vali Lazăr, 26 de ani, a cărui clauză de reziliere era de 300.000 de euro, a ajuns la un acord cu Sheriff Tiraspol, mijlocașul fiind deja de 3 zile în Republica Moldova pentru a începe antrenamentele cu noua sa formație. Jucătorul era în dizgrația lui Rednic, care voia un schimb cu Quenten Martinus, de la FC Botoșani. Ultimul ar putea ajunge în Ștefan cel Mare dacă reușește să-și rezilieze contractul cu moldovenii.

CS Dinamo îl contrazice pe Turcu

Vasile Turcu a lansat recent ideea că ar exista o intenție a CS Dinamo de a-și face echipă de fotbal, proprie, separat de FC Dinamo. CS Dinamo a dezmințit, printr-un comunicat: “Am înființat doar secția de copii și juniori în 2014, ca urmare a solicitărilor venite din partea unor părinți și ținînd cont de utilitățile bazei sportive. Avem 12 grupe, afiliate la FRF și la AMF București. Nu vrem să luăm locul nimănui, dorim să dăm o șansă unor tineri fotbaliști, iar orice altă speculație este nefondată și lipsită de temei”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
jony1973
jony1973  •  29 August 2015, 17:04

Cu Trencin a fost cel mai greu meci. Daca mai dura 10 minute FCSB era eliminata inca de atunci. Trencin cu doi fundasi centrali buni ar fi ajuns in Liga Campionilor fara probleme!

100003830981393
Gabriela Patrutescu  •  29 August 2015, 16:23
Postat de travka pe 29 August 2015, 10:15

doar cu noroc scoate dinamo iar puncte si puncte, ca in singurul meci in care au jucat si ei ceva anu asta a fost contra Voluntariului practic echipa de liga a doua in rest doar cu un anti joc oribil au reusit sa scoata puncte cu Steaua si Petrolu etc dar nu poti sa minti fotbalul la nesfarsit

lasa ca ati jucat voi de v-ati rupt cu trencin, partizan, rosenborg , craiova , botosani

e.moti.on
e.moti.on  •  29 August 2015, 10:49

*** sunt fericiti ca au luat DOAR 3 acasa de la pescarusi sunt in forma si jubileaza pe paginile dinamo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează