FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Speriaţi de ce s-a întîmplat la Ploieşti, braşovenii iau atitudine împotriva huliganilor

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 19:45

Speriaţi de incidentele de la Ploieşti, de la partida Petrolul - Steaua, cei din conducerea Braşovului au făcut, prin intermediul unui comunicat, apel la fanii care vin la meciuri să se comporte civilizat


"Stimaţi suporteri,
Evenimentele de la meciul Petrolul - Steaua, produse de persoane iresponsabile, arată că violenţa pe stadioane şi manifestările huliganice au ajuns la cote halucinante. Se pare că fenomenul nu este singular, iar extinderea huliganismului se poate produce violent şi rapid.

În această situaţie de criză reală, apelăm la loialitatea suporterilor faţă de culorile FC Braşov, cu certitudinea că veţi fi alături de club, de echipă şi de jucători. Sîntem convinşi că nu veţi tolera nici un act criminal, care să pericliteze clubul sau integritatea jucătorilor, prin jucători înţelegînd atît jucătorii lui FC Braşov, cît şi oaspeţii noştri.

Jucăm pentru Dumneavostră, pentru onoarea clubului şi a oraşului Braşov. Nu lăsaţi huliganii să ne păteze istoria!

Vă mulţumim!

Jucătorii, antrenorii şi conducerea FC Braşov".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
fcpistu
fcpistu  •  01 Noiembrie 2011, 00:15
Postat de romanescu pe 31 Octombrie 2011, 20:51

CORECT ! Dar ,sa nu uitam ca in Cluj exista si "studenti bord"u"risti",si mie mi-e frica pentru copiii mei ,care sunt suporteri CFR-isti,.chiar daca nu locuiesc in Cluj ,insa acum sunt in vizita in orasul natal. Urmeaza "istorica echipa a Universitatii" dupa modelul Petrolul????? Cica; "studentii"...BLEAH! Numai creaturi nevoluate,cu o propaganda xenofoba !!!! Mi-e rusine cu asemenea concetateni ,care manjesc numele nobil de ; "Universitatea Babes-Bolyai"!!!!

DOVADA. Oare exista si in ardeal neghiobi ca in sud? Ce dracu ma sunteti penibili. Ma mir ca nu gasesc vreun sibian care sa spuna ca noi prahovenii traim de pe urma lor, cand e invers (Prahova e in top-ul PIB)

fcpistu
fcpistu  •  01 Noiembrie 2011, 00:12
Postat de tiberyus28 pe 31 Octombrie 2011, 23:25

In ardeal, oameni civilizati. Nu am auzit niciodata peluza sibiului, brasovului si CFR-ului sa injure alte echipe Romanesti sau jucatori..

Voi nu avetii galerii.

fcpistu
fcpistu  •  01 Noiembrie 2011, 00:08
Postat de motocfr pe 31 Octombrie 2011, 20:31

domnilor .. se joaca brasov cu cfr cluj . echipe si suporteri adevarati nu huligani sudisti . ardeleni adevarati . mare diferenta domnilor intre ardeal si imputzitul de sud care ne conduce

Foarte civilizati sunteti. De la o vreme termenul sudist e foarte uzitat. Din ce cauza? Niste needucati si niste rasisti considera ca Romania e de fapt scindata, uitand cat de mult am avut de patimit pentru a ne uni.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează