FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Speriaţi de stînga roş-albastră » Lucescu Jr. se teme de Tănase şi Latovlevici

În acest campionat, Tănase are trei goluri şi o pasă de gol.
În acest campionat, Tănase are trei goluri şi o pasă de gol.

Articol de - Publicat sambata, 28 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 19:58

Răzvan se teme de banda stîngă a Stelei şi, în discuţiile din această săptămînă, i-a avertizat pe Duarte şi Deac să fie foarte atenţi la Tănase şi Latovlevici.

Giuleştenii au disecat în această săptămînă evoluţiile Stelei din ultima perioadă, iar concluzia la care au ajuns e că jocul trupei lui Stoichiţă se desfăşoară cu predilecţie pe partea stîngă. Acolo unde sînt Cristi Tănase şi Iasmin Latovlevici sau Paul Pîrvulescu, amîndoi fundaşi laterali cu valenţe ofensive!

Astfel, Răzvan Lucescu l-a avertizat pe Rui Duarte să nu mai urce la fel de mult pentru a nu-i lăsa spaţii lui "Dodel". De asemenea, lui Ciprian Deac i-a transmis să-l ajute cît mai mult pe lusitan şi să coboare de fiecare dată cu apărătorul stînga al steliştilor.

Şoc! Răzvan se mulţumeşte cu egalul :)
Surse autorizate susţin că Lucescu junior n-ar fi nemulţumit cu o remiză în meciul de duminică seară şi le-a trasat fotbaliştilor săi mai multe sarcini tactice defensive decît de obicei. Tehnicianul consideră că e vital să nu piardă duelul cu marii rivali pentru a menţine avansul de două puncte din clasament. În plus, pentru alb-vişinii acesta e ultimul derby al campionatului, pe cînd contracandidatele lor se vor mai întîlni între ele pînă la final.

Sînt neînvinşi în derby-uri
Giuleştenii sînt pe primul loc în clasamentul în 5 al formaţilor ce se bat pentru titlu, necunoscînd înfrîngerea în acest sezon. Rapidiştii au strîns 13 puncte în cele 7 partide de pînă acum, dar în duelurile cu rivalele din Capitală, două cu Dinamo şi unu cu Steaua, au remizat mereu, de fiecare dată scorul fiind 0-0.

7 e cota oferită de bet365 pentru un 0-0 în derby-ul de duminică, al treilea cel mai probabil rezultat, după 1-0 şi 1-1

ALTE ŞTIRI DESPRE DERBY:

"Forţaţi pe dreapta!"

După ce înaintea partidei Steaua - FC Vaslui (0-1) l-a sfătuit pe Gigi Becali cum să joace, acum Marius Şumudică evidenţiază problemele roş-albaştrilor: "În opinia mea, Rapidul e favorită, ţinînd cont de ultimele partide. Cu siguranţă presiunea publicului va conta, pentru că îi este greu oricărei echipe oaspete să joace în Grant. Giuleştenii au un moral mai bun şi sînt favoriţi. Problema Stelei se află în apărare, în banda dreaptă", a spus Şumi la Dolce Sport.

Au rămas cu 406 bilete
Deşi roş-albaştrii sperau să primească 600 de tichete la meciul de mîine seară, ieri a devenit oficial: Steaua va avea doar 406 susţinători! Motivul? În dosarul de licenţiere pentru acest sezon al rapidiştilor acesta e numărul maxim de suporteri ce pot sta în sectorul rezervat oaspeţilor! "Nu e vorba că vrem ca Steaua să nu aibă galerie pe Giuleşti! Nici unul dintre liderii de galerie nu vrea să semneze un act prin care să-şi asume răspunderea dacă se întîmplă ceva cu acea tribună. Vă daţi seama în ce situaţie sînt puşi, dacă se prăbuşeşte!", au explicat alb-vişiniii. (Vlad Nedelea)

"Răzvan e Moromete"
Adrian Porumboiu se declară suporterul Stelei, deşi spune că simpatizează cu Rapid: "Victoria roş-albaştrilor e singurul rezultat care ne avantajează, chiar dacă îmi place mai mult Rapidul. Dacă bat, giuleştenii intră serios în lupta pentru titlu. Cu toate că eu îl respect pe Răzvan Lucescu, el joacă prea mult rolul lui Moromete. Are, aşa, o putere de disimulare pe care greu puteam să o găsesc la un intelectual de talia lui. El nu vrea titlul, nu vrea nimic şi i-a mers pînă acum. Pe mine mă oboseşte!".

Inbox
- Liţă Dumitru se declară suporterul Stelei în derby-ul de duminică: "Ţin cu Steaua din cauza lui Copos, de care nici nu vreau să mai aud! Deşi mi-a spus că sînt o persoană unică pentru Rapid, nu există nici o poză cu mine pe stadionul Giuleşti!".
- Suporterii giuleşteni nu-l iartă pe MM Stoica: "El spune că nu ne provoacă, dar şi în conferinţa de presă a procedat aşa. Ne-a jignit în repetat. A repetat în dese rînduri cum că nu ştim să scriem. Sigur nu va fi primit cu căldură".
- Ieri s-au epuizat şi ultimele bilete scoase la vînzare, adică 100 de tichete la tribuna a II-a. Astfel, la ora meciului toate cele 10.000 de locuri disponibile vor fi ocupate!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
radhoo87
radhoo87  •  28 Aprilie 2012, 12:12

am fost la meciul cu Vaslui... ma uitam la Tanase : face ceva inteligent, in sfarsit: se uita la schemele lui Neymar si incearca sa-l copieze. :)) a descoperit Dodel youtube-ul :)

max_24
max_24  •  28 Aprilie 2012, 07:32

pt Latovlevici poate au un pic de respect ( nu se paote vorbi de teama ) dar pt Tanase :))))..... le e lor frica cum s-a temut Vasluiul de intrarea fratilr Costea, mai ales alui Mihai Costea, ala care cu un gol o avut impresia ca a demonstrat lumii ca e bun si de Barcelona :))))))) SUNTETI PENIBILI CU STRAUA VOATRA

arkan1923
arkan1923  •  28 Aprilie 2012, 05:46

la 'manita' din sezonul trecut au protestat,acum vor sa faca la fel...e deja dubios ca la meciurile din Giulesti nu se mai incumeta sa vina bravii si unicii simpatizanti de langa cimitir. asta cu proteste la adresa 'supusului' de la palat e un motiv de 2 lei,ori s-au trezit si si-au dat seama ca nu au echipa sa castige in Giulesti,ca la titlu au tras doar ca asa i-a placut presei sportive sa creada si datorita albanezului care le-a spalat creierul,ori 'durii' aia ai lu' Mustata nu vor sa mai faca 100 de metri garduri,asa cum au facut ultima data,acum 2 dati si asa cum au facut toate generatiile lor de bastarzi dupa '89 incoace...inainte nu-i vedea nimeni,deci sportul asta nu-l practicau.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează