FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ

Spionaj şi isterie! » Steaua a crezut că Sougou va juca titular, dar atacantul venise doar la tratament în Bucureşti

Venirea lui Sougou în Bucureşti a creat panică în lotul Stelei.
Venirea lui Sougou în Bucureşti a creat panică în lotul Stelei.

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 07 octombrie 2012 21:09

Andone şi-a lăsat pe margine cei mai tari oameni de atac, chiar dacă Mihai Stoica se speriase la prînz: ”L-au adus pe Sougou, tricoul lui e deja în vestiarul de la Naţional Arena!”

Incertitudinea de la CFR, unde Bastos, Kapetanos şi Sougou aveau probleme medicale şi nu se ştia exact dacă ei pot juca, le-a aprins imaginaţia steliştilor. Mihai Stoica a reacţionat după-amiază, cînd a aflat că Sougou e la Bucureşti, deşi clujenii anunţaseră că africanul nu face parte din lot: "L-au adus pe «blat», ei nu s-au gîndit că există stelişti peste tot! Băiatul va fi titular, tricoul lui cu numărul 99 e deja în vestiarul de la Naţional Arena!".

Cu cîteva ore înainte, dimineaţă, ardelenii făcuseră şi un antrenament pe un teren sintetic din Herăstrău, aparţinîndu-i lui Ioan Andone. Sougou a ieşit şi el pe iarba artificială, dar a renunţat după numai cîteva minute. "Am dureri la picior, nu pot juca împotriva Stelei. Meciul e prea important, e nevoie de fotbalişti apţi sută la sută, iar eu am probleme". Durerile musculare ale senegalezului au fost confirmate şi de către Paszkany: "A venit de la Cluj ca să studieze, împreună cu medicul, un aparat care l-ar putea ajuta să se recupereze mai bine".

Andone a confirmat la Naţional Arena ceea ce el şi restul şefilor din Ardeal anunţaseră: nici unul dintre Bastos, Kapetanos şi Sougou nu s-a aflat în formula de start. Primii doi au fost păstraţi pe banca de rezerve, în vreme ce senegalezul a rămas în afara lotului.

"Probabil că astea erau surprizele despre care vorbeau cei de la CFR!", a recunoscut MM. Surpriza surprizelor a apărut, însă, abia la încălzire: francezul Godemeche i-a anunţat pe cei din staff că nu poate juca, după ce făcuse numai cîteva mişcări. Andone l-a anunţat imediat pe Sepsi să intre în locul lui Godemeche.

A putut Georgievski
Steliştii au fost obligaţi şi ei să-şi modifice echipa din cauza problemelor medicale. Accidentat, Chiricheş a fost înlocuit în centrul apărării de Gardoş. Dar Reghecampf l-a putut folosi pe Georgievski. Macedoneanul avusese dureri la spate şi era pregătit Martinovici ca înlocuitor, însă Reghe n-a mai trebuit să apeleze la sîrb.

Matei a cedat
Gabi Matei a jucat doar o oră cu Copenhaga, joi, dar efortul pe care l-a făcut a fost prea mult pentru el. "Lateralul" de 22 de ani n-a mai fost oprit nici în lotul de 18 pentru derby-ul cu CFR Cluj. În afara lui Matei, obosit după duelul din Europa League, Tibi Bălan n-a prins nici el banca.

16 goluri şi 10 pase de gol aveau pînă la meciul de aseară Bastos, Kapetanos şi Sougou, tripleta absentă din echipa de start a lui Andone

2 goluri şi 5 pase de gol înregistraseră pînă la meciul cu Steaua Rui Pedro, Bjelanovici şi Nicoară, tridentul din atac cu care CFR a început partida

10 jucători i-au lipsit lui Andone la meciul cu Steaua. Aguiregarray a fost suspendat, toţi ceilalţi au absentat din cauza accidentărilor

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
iwentvs
iwentvs  •  08 Octombrie 2012, 18:07
Postat de vvalyy pe 08 Octombrie 2012, 16:21

bozgoroiule esti tare in clanta,mai uita-te la meci inca odata sa vezi cum a-ti fost calcati in picioare:)))

Am si eu o intrebare in afara subiectului - poti sa imi spui si mie cum explici logic folosirea creatimii in "a-ti fost calcati"? Vad ca se foloseste din ce in ce mai des si ma gandesc ca acum la scoala se preda altfel gramatica. Chiar as vrea sa inteleg de ce ai folosit-o. Multumesc pt intelegere.

vvalyy
vvalyy  •  08 Octombrie 2012, 16:21
Postat de misucfr pe 08 Octombrie 2012, 09:41

MM-ul a mancat din nou qaqat, ca de obicei!

bozgoroiule esti tare in clanta,mai uita-te la meci inca odata sa vezi cum a-ti fost calcati in picioare:)))

vvalyy
vvalyy  •  08 Octombrie 2012, 16:19
Postat de daniaania pe 08 Octombrie 2012, 12:27

au fost penibile momentele la tv..saracul Sougou..valuri gratuite, MM-ul penibil ca de obicei..pacat ca Steaua se inconjoara de pacalici prea multi..!!

cel mai pacalici esti tu si bozgoroi tai.Mai uita-te odata la meci sa vezi cum a-ti fost calcati in picioare de catre steaua,si dupa sa vina sa comenteze pacalici asa ca tn

Vezi toate comentariile (15)
Comentează