FOTBAL  »  Superliga  »  DISCURS

VIDEO Clipul cu Gică Hagi, devenit viral după doi ani: „Ați văzut cum arată spitalul din Constanța? E posibil așa ceva după 30 de ani?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 15:47 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 16:13

Un clip din 2019, cu o conferință de presă susținută de Gică Hagi, a devenit viral pe internet în aceste zile, după incendiul izbucnit la spitalul din Constanța.

Se întâmpla pe 3 august 2019, când Hagi, antrenorul de la Viitorul, aducea aminte în cadrul unei conferințe de presă despre situația celui mai mare spital din Constanța.

La doi ani și două luni, spitalul din Constanța a luat foc, iar șapte persoane care se aflau la Terapie Intensivă au murit.

VIDEO Hagi vorbește despre spitalul din Constanța: „Ați văzut cum arată spitalul din Constanța?”

„Nu ne mai interesează sportul? Nu putem să renovăm spitale? Ați văzut cum arată spitalul din Constanța? E posibil așa ceva după 30 de ani? După 30 de ani, n-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital? 

Oare ce facem noi aici? S-a renovat vreo școală generală? S-a renovat vreun teatru? Păi, ce facem? Aceste lucruri au menirea să construiască următoarea generație. Școala, artiștii, sportul și doctorii. Avem nevoie de doctori! Spitale, doctori, școală! Altfel, ce ne facem?”, spunea Hagi, pe 3 august 2019. 

Acum nu mai există proprietari, doar patru, cinci. Restul, majoritatea sunt bani publici. 95% la sută din sportul de performanță înseamnă bani publici. Și-atunci ajungem să cheltuim 10-15 mii de euro din bani publici... Dar noi nu avem canalizare, nu avem drumuri, nu avem toalete publice. Când mergi pe un drum te uiți să nu cadă ceva din stânga, din dreapta. 

Dar avem jucători de handbal, de volei, de baschet plătiți cu zeci de milioane de euro, per total! 
Există jucători cu 25-30 de mii de euro pe lună din bani publici. Președintele României câștigă 5.000 de euro, premierul României câștigă patru mii și ceva de euro, iar un jucător de fotbal câștigă 15.000 de euro?! Din bani publici?! Dacă FCSB, dacă Craiovele, dacă Botoșaniul sau Viitorul doresc să plătească cu 50.000 de euro, foarte bine, pentru că nu sunt din bani publici!

- Vasile Șiman

Citește și: 

Vasile Șiman a răbufnit în studioul GSP: „Jucători plătiți cu 30.000 de euro pe lună?! Ne batem joc de banii publici!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
347655969058390
Ion Popescu  •  04 Octombrie 2021, 14:29

De ce ard spitalele toamna cand sunt un numar foarte mare de infectati covid ? De ce nu ard vara ? Deoarece sectiile ATI sunt suprapline si instalatiile electrice nu fac fata. Cine ajunge in stare grava la ATI ? Cei care nu se vaccineneaza. Deci nevaccinatii produc incendii si morti.

rockyus
rockyus  •  04 Octombrie 2021, 11:07
Postat de Viorel Ignat pe 04 Octombrie 2021, 00:52

Sa nu uitam l-ati luat în brate și va mândrea-ti cu el ,Mazăre,asa ca nu veniți acum ca de ce ,și alte măgăriile care sint în Constanța, trebuia sa luați atitudine indiferent de cine era la putere în județ,oraș etc scuzați expresia nu votați ca oile,apropo de Becali și alți acoliți și idoli ai voștri, precis nevaccinati ,asa ca cu părere de rău pe mulți nu mira situația zonei Dobogea voastră!

da ma, asa cum ati facut voi! terminati cu mizeriile voastre si dup-aia sa va luati de altii!

gabri80el
gabri80el  •  04 Octombrie 2021, 05:10
Postat de csa.tribune.goale pe 03 Octombrie 2021, 16:24

Desființați echipele finanțate din bani publici

vezi ca tocmai acele echipe au adus faima in Europa.vorbesti numai tampenii.Ce patron a investit in vreo echipa?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează