FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Spitalul de urgenţă » Mihai Teja are ”haita” ruptă-n două: cinci fotbalişti importanţi sînt pe bară!

Cosmin Matei își va putea relua antrenamentele în minimum 10 zile // 
Foto: Raed Krishan
Cosmin Matei își va putea relua antrenamentele în minimum 10 zile // Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 12 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 februarie 2015 21:31

Sezonul se deschide marţi, cu meciul Pandurii - Dinamo, manşa tur a semifinalelor Cupei Ligii. Dinamo deschide balul, sezonul oficial în România, în compania Pandurilor, la Tîrgu Jiu, marţi, de la ora 19:00, în prima manşă a Cupei Ligii, iar Mihai Teja are numai motive de îngrijorare.

Pe lîngă faptul că echipa n-a arătat strălucit în amicalele iernii, antrenorul are cinci fotbalişti pe care nu-i poate folosi! Patru dintrei ei îi lua în calcul pentru titularizare!

Care sînt problemele cu care se confruntă Teja:

- Cosmin Matei. Rămîne în afara lotului încă două-trei săptămîni, accidentarea mijlocaşului, stupidă, suferită la amicalul cu Atletico Paranaense (2-3), fiind complicată. Diagnosticat la o clinică din Marbella cu disjuncţie acromio-claviculară de gradul trei, cea mai severă formă a acestui tip de leziune, jucătorul ar putea ajunge chiar la intervenţie chirurgicală. Momentan, umărul şi braţul stîng i-au fost fixate cu o bandă elastică pentru a se întoarce în siguranţă în ţară. La Bucureşti vor urma investigaţii suplimentare.

- Nicolae Grigore. Are probleme la spate, n-a putut încheia ultimul antrenament din Spania şi îl doare cînd face efort. Sînt şanse minime să-şi revină la timp pentru marţi.

- Ricardo Machado. "Este fotbalist de calitate, va face treabă bună, însă pare luat din pat", au spus noii colegi ai portughezului. A fost lăsat cîteva zile la antrenamente uşoare, fiindcă a suferit o uşoară accidentare.

- Sergio Rodrigues. Fundaşul stînga va lipsi şi el două săptămîni din cauza unor probleme musculare.

- Kristijan Naumovski. Din cauza unor probleme inghinale va absenta de la antrenamente aproximativ două-trei săptămîni.

"Sîntem un pic supăraţi din cauza accidentării lui Matei, la o fază ce nu anunţa nimic. Aşa a fost să fie, îmi pare rău pentru el. Cosmin era pe un drum bun, s-a pregătit foarte bine şi-l vedeam dornic de o revanşă cu el însuşi" ( Mihai Teja, antrenor Dinamo)

"Mai sînt puţine zile pînă la primul meci. Încă nu am decis echipa pentru partida de marţi, în ultima zi fixăm primul «11». Vom alcătui o formaţie care să înceapă bine campionatul, dar şi meciul de Cupa Ligii" (Mihai Teja, antrenor Dinamo)

Cum ar putea arăta Dinamo la Tîrgu Jiu:
Tr. Marc - Fai, Durimel, A. Cordoş, Bărboianu - Boubacar, M. Cristescu - V. Lazăr, Alexe, Grozav - M. Niculae

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Marc, azi, verdict
Andrei Marc, 21 de ani, aşteaptă astăzi judecarea ultimei cereri a Ceahlăului la Comisia de Recurs, pentru ca apoi să semneze contractul cu Dinamo. Părţile sînt deja înţelese de mai multe luni. Marc a fost declarat liber de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, însă n-a putut să efectueze pregătirea de iarnă alături de "cîini". Azi, se speră la un raport favorabil de la comisie, astfel încît moldoveanul să vină la echipă.

Ultimul asalt la Bokila
"Cîinii" încă mai speră să-l transfere pînă în vară pe atacantul Jeremy Bokila. Dacă Terek Groznîi va fi de acord, mai este nevoie şi ca vîrful african să spună "da" unei reveniri în Liga 1. Ex-petrolistul mai are de primit şi unele răspunsuri din Rusia. Oficialii bucureşteni speră să aibă o întrevedere cu Bokila oriunde va dori el în Europa.

Şapte sînt semnaţi
Dinamo a decis înregistrarea a şapte fotbalişti la LPF, iar Departamentul de Competiţii a confirmat cererile. Astfel, Kiko Naumovski, Hatem Elhamed, Nicolae Grigore, Marian Cristescu, Henrique de Jesus, Gicu Grozav şi Marius Niculae au fost deja semnaţi şi legitimaţi. Zilele următoare, vor fi înregistraţi Machado şi Serginho, de văzut ce mutări va mai face Dinamo în aceste ultime zile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
zecs93
zecs93  •  12 Februarie 2015, 14:50

doamne ajuta sa vina marc si bokila, va zik sigur ca daca vin astea 2 luam locu 2 !!!

zidane92
zidane92  •  12 Februarie 2015, 12:53

Farnolle-Fai,Cordos,Goian,Filip-Elhamed,Boubacar-Lazar,Grozav,Rotariu-Bilinski Eu cu echipa asta as incepe acuma tinand cont ca cei 5 ar fi accidentati!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Februarie 2015, 11:27
Postat de raducioiu80 pe 12 Februarie 2015, 11:02

As comenta despre grigore, n a fost niciodata un jucator exponential insa si a facut treaba acolo la mijloc, un cotonogar cu ceva goluri la activ. Altceva vroiam sa spun despre el, se accidenteaza cu o frecventa foarte mare, sa nu va mire daca nu va juca nici in jumatate din meciurile acestui retur. durimel titular?sa zica mersi ca nu au fugit astia de el si sa l lase la cules de capsuni prin marbella.

la marbella a juca titular doar pana cand a fost aleasa varianta cordos-goian. nu venise nici machado, nedelcearu nu era la lot, iar ultimul stoper inca nu a venit, abia maine.)) se stie cine este, din pacate nu a mai prins cantonamentele din strainatate, nu era rau.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează