FOTBAL  »  Superliga  »  STRANIERI

Spre Berlin

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2007 00:00

Hertha vrea sa-l transfere pe Vlad Munteanu in mercato din ianuarie. Dupa Sergiu Radu, plecat la Stuttgart, si Vlad Munteanu e pe punctul de a parasi Wolfsburgul. Dar destinatia nu e Dinamo, asa cum s-a vehiculat recent, ci tot un club din Bundesliga: Hertha.

Potrivit cotidienelor Berliner Zeitung si Wolfsburger Nachrichten, Vladut e pe lista managerului berlinezilor, Dieter Hoeness, pentru perioada de mercato care se va deschide in ianuarie. Fosta adversara a Stelei si a Rapidului in Cupa UEFA se gindeste la un transfer definitiv numai in cazul in care pretul pus de Wolfsburg va fi unul mic. Altfel, s-ar putea proceda ca si in cazul trecerii lui "Schija" la VfB: imprumut pina in vara cu optiune de cumparare.

Wolfsburger Nachrichten scrie ca Munteanu are toate motivele sa-si doreasca plecarea: "La Cottbus, el era cel mai bun. Insa la VfL n-a reusit sa-si cistige locul in primul unsprezece. Pe de alta parte, Sergiu Radu transferindu-se la Stuttgart, si-a pierdut cel mai bun prieten". Fapt recunoscut inclusiv de Vlad: "Imi pare rau ca nu mai sintem impreuna, ne intelegeam foarte bine".

"Intilnire intimplatoare"
Vladut i-a asigurat pe nemti ca n-a purtat nici un fel de negocieri cu Dinamo privind o eventuala intoarcere in stefan cel Mare, asa cum se zvonise la un moment dat: "L-am intilnit pe managerul clubului intimplator, intr-un restaurant din Bucuresti. Dar n-am discutat absolut nimic despre viitorul meu". Munteanu precizase inclusiv in Gazeta Sporturilor ca n-are de gind sa revina in tara prea curind: "Vreau sa mai joc vreo citiva ani in Bundes liga".

Zece aparitii
Autorul a 11 goluri sezonul trecut, pentru Energie Cottbus, Vlad Munteanu n-a reusit sa mentina trendul si la Wolfsburg, care l-a transferat in vara platind 1,7 milioane de euro. Debutul sezonului l-a ratat din cauza unei accidentari suferite in pregatiri, dupa care n-a reusit sa-l convinga pe antrenorul Felix Magath (foto) ca merita sa fie titular. Cu totul, in tur a bifat 10 aparitii in Bundesliga, in sase meciuri fiind introdus pe parcurs. Goluri? Zero. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează