FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

SRI-ul și politica, implicate într-un transfer la Dinamo! » Jucătorul e disperat să joace pentru "câini"!

Ronaldo Deaconu are 33 de meciuri în Liga 1, all-time FOTO Cristi Preda
Ronaldo Deaconu are 33 de meciuri în Liga 1, all-time FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 09:00

Chiajna le-a propus dinamoviștilor să-l lase pe Deaconu un an și jumătate în Ștefan cel Mare, cu condiția ca mijlocașul să-și prelungească contractul cu ilfovenii.

Cine ar fi crezut că transferul unui fotbalist de la Chiajna la Dinamo poate să devină o reală telenovelă? Mijlocașul Ronaldo Deaconu este disperat să joace în tricoul "câinilor roșii", i-a promis lui Vasile Miriuță că vine în Ștefan cel Mare, dar nu poate scăpa gratis de la Concordia, așa cum speră Ionuț Negoiță. Deaconu mai are contract un an și jumătate cu trupa lui Moldovan și câștigă lunar 3.000 de euro.

SRI și politică

Conform surselor Gazetei, oficialii lui Dinamo au fost asigurați de tatăl lui Ronaldo că acesta va veni gratis în Ștefan cel Mare, că rezolvă el totul. Ce înseamnă acest lucru? Deaconu are relații puternice în sfera politică și în structurile SRI și a apelat la ele pentru a face presiuni asupra primarului Mircea Minea, fără succes însă.
Managementul Chiajnei le-a transmis atât lui Dinamo, cât și familiei Deaconu condițiile în care fotbalistul se poate transfera:

  • Ilfovenii sunt de acord să-l împrumute pe Deaconu la Dinamo un an și jumătate, cu condiția ca fotbalistul să-și prelungească înțelegerea cu Chiajna pe aceeași perioadă de timp, în aceleași condiții salariale ca până acum. În cazul în care fotbalistul primește o ofertă în perioada în care joacă în Ștefan cel Mare, echipa controlată de primăria ilfoveană este dispusă să ofere "câinilor" un procent de până la 40% din vânzare. Dacă bucureștenii sunt de acord, tatăl lui Deaconu nici nu vrea să audă de această variantă și, conform acelorași surse, speră în continuare să rezolve mutarea pe filieră politică.
  • Schimb de jucători: Ilfovenii sunt deschiși și către un schimb de jucători și le-au transmis "câinilor" să vină cu o listă de fotbaliști la care sunt dispuși să renunțe. Gazeta a dezvăluit zilele trecute că Vasile Miriuță nu se mai bazează în noul an pe atacanții Rivaldinho și Bokila, și pe fundașul stânga Maxi Oliva.
  • Să fie propus altor echipe: Primarul Minea a hotărât ca în cazul în care discuțiile cu Dinamo nu duc într-o direcție din care clubul ilfovean să iasă în avantaj, jucătorul să fie propus la alte echipe din Liga 1 cu putere financiară, cum ar CFR, FCSB sau Craiova.

Nu se mai bazează pe el!

Presiunile constante ale tatălui lui Deaconu au deteriorat serios relațiile cu staff-ul tehnic, care a decis că nu se mai bazează pe tânărul mijlocaș. Conform surselor GSP, ilfovenii sunt hotărâți să-l trimită pe fotbalist la echipa secundă a clubului în cazul în care nu se va transfera la Dinamo sau în altă parte.

2 goluri și un assist în 17 meciuri a reușit Deaconu în acest sezon de Liga 1 pentru Chiajna

500.000 €valorează Deaconu, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
1543516719033729
Maier Dan  •  04 Ianuarie 2018, 17:36

Ati uitat sa adaugati CIA-ul,KGB-ul si MOSSAD-ul. Ziaristi de 2lei cincizeci de bani gramada.

saviola2_8
saviola2_8  •  04 Ianuarie 2018, 13:56
Postat de davidblack pe 04 Ianuarie 2018, 11:39

Pacat de tine ..tu nici nu stii cu ce echipa tii ...zici ca esti stelist dar tii cu fcsb ...esti cam dezorientat ...fcsb inca nu a aparut pe waze ..

mai bine asa decat ca tine, troll, fara viata si fara nicio legatura cu fotbalul.

saviola2_8
saviola2_8  •  04 Ianuarie 2018, 13:56
Postat de conasu_boeru pe 04 Ianuarie 2018, 12:13

Cum le stii tu pe toate ! Ti-ai dori asta numai că meciul cu voi ii va asigura lui Dinamo accesul în play off !!!!

ce naiv esti, cred ca majoritatea suporterilor stelisti o vor pe dinamo in play off, chiar daca vor face non combat cu cfr sau craiova( depinde de moment), pentru simplul fapt ca am avea 6 puncte asigurate din meciurile cu voi.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează