FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 0-0

Sta 6 luni!

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2007 00:00

Patru minute! Atit a rezistat pe teren Mihaita Plesan impotriva CFR-ului, mijlocasul Stelei fiind grav accidentat aseara de Semedo. Prabusit pe teren, Plesan a cerut imediat schimbarea, in timp ce Hagi a protestat vehement pe margine, reprosindu-i "centralului" Augustus Constantin ca nu l-a sanctionat pe portughez. Inlocuit de Bicfalvi, Plesan a primit ingrijiri timp de 25 de minute in ambulanta, dupa care a fost mutat intr-o alta masina de salvare si dus la spital. Dignosticul medicilor a picat ca un trasnet: fractura de peroneu la piciorul sting! Accidentare care il va tine pe tusa intre 4 si 6 luni.

La finalul meciului, antrenorul Gheorghe Hagi s-a declarat multumit de devotamentul echipei sale, care a evoluat timp de 80 de minute in 10 oameni. "Este un punct muncit, iar Zapata ne-a salvat. Am obtinut un rezultat bun, iar cu mai multa atentie puteam cistiga. Sint foarte, foarte multumit de cum s-au comportat baietii. Bravo lor, bravo Steaua!", a spus Hagi.}

"Ne-au terminat un jucator!"
Apoi, "Regele" s-a dezlantuit impotriva clujenilor si a arbitrului Augustus Constantin. "Singurul mare regret al serii e accidentarea grava a lui Plesan. Arbitrul era acolo si n-a vazut nimic. Nu se poate sa-ti rupa cineva piciorul si sa nu vezi! Sau sa nu vrei sa vezi! E imposibil sa nu vezi, e inadmisibil si e foarte grav ceea ce s-a intimplat! Ne-au terminat un jucator. De fapt, de la inceput asta au si cautat. Tema asta au avut-o!", a tunat Hagi.

"Asa merita sa fie tratata Steaua?! OK, dar ii anunt pe toti ca ne vom bate cu ei indiferent de ce ne vor face! Nu vorbesc daca a gresit ori nu arbitrul, asta o spuneti voi, ca si asa ma duc miercuri la Comisia de Disciplina. Eu vreau sa apar fotbalul, pentru ca am jucat si eu. Vreau sa apar picioarele jucatorilor. N-a fost

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează