FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

VIDEO + FOTO Noi imagini cu viitorul stadion din Liga 1 » Când vor fi gata modernizările

Noi imagini de la stadionul din Târgoviște +15   FOTO
Noi imagini de la stadionul din Târgoviște

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 14:36 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 14:58

Lucrările la modernizarea arenei „Eugen Popescu” din Târgoviște continuă, iar stadionul ar putea fi folosit din acest sezon.

Noi imagini au apărut pe internet cu arena pe care Chindia ar urma să joace. La stadion, se lucrează intens la refacerea tribunelor, dărâmate la începutul lucrărilor.

VIDEO Noi imagini de la stadionul din Târgoviște

Proiectul este finanțat în totalitate de autoritățile locale, iar stadionul ar urma să aibă 9.000 de locuri.

16 milioane de euroeste costul reconstrucției stadionului "Eugen Popescu

Când ar putea fi gata stadionul din Târgoviște

După ce lucrările de la stadionul dâmbovițenilor au întârziat nejustificat de mult în ultimul an, Marcel Ghergu, președintele Chindiei, anunța recent că, cel mai probabil, Chindia se va muta în noua casă din returul campionatului.

„La noi se lucrează intens la teren, este destul de greu. Terenul se reabilitează pe fondurile primăriei, venim după un an de pandemie. Și-au permis un termen mai scurt, dar fără să știe că sunt atâtea greutăți cu finanțele.  Este posibil ca în retur să putem evolua pe arena proprie, așa ni s-a promis. Chiar dacă nu va fi total reabilitat, sperăm să fie măcar o tribună. Suprafața de joc are tot ce îi trebuie, nocturna e montată”, a spus Ghergu, în iulie, la Digi Sport Matinal.

Stadiul lucrărilor la stadionul din Târgoviște în ianuarie 2020
Stadiul lucrărilor la stadionul din Târgoviște în ianuarie 2020
+11 FOTO

Moment unic la Târgoviște

În septembrie 2020, Gazeta a scris despre o anomalie petrecută la arena din Târgoviște. Primarul Daniel Stan a inaugurat lucrările la noul gazon, înaintea celor la fundație! Totul pentru campania electorală. Mai mulți experți au explicat atunci de ce acest lucru a fost complet greșit.

„Astea sunt glume?! Nu cred chestia aceasta, că au pus întâi gazonul. Ce Dumnezeu s-a întâmplat acolo? Eu am crezut că o spuneți în glumă. Cum Dumnezeu să mai construiești apoi celelalte lucruri? N-o să te învârți cu utilaje pe-acolo? Aduci una-alta, cife de beton, materiale. E ceva de logică elementară, nu pare normal". 

Citește și: 

Incredibil! Și naționala a primit interzis pe „Arcul de Triumf” » Burleanu dezvăluie: „Ne-am lovit de un refuz”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  04 Noiembrie 2021, 19:25

Darimarea peluzelor e o mare prostie, un abuz nemaivazut, ce anume justifica renovarea stadionului eliminind peluzele ??!... cineva la Primaria Targoviste sa se auto-sesizeze, sa fie alertat primaru, cum sa faci stadion FARA PELUZE ?!

1745flo
1745flo  •  04 Noiembrie 2021, 18:05
Postat de vasileroaita pe 04 Noiembrie 2021, 15:48

Si Chindia are stadion. Numai fcsb nu...

Acest stadion nou e perfect pentru clona gogista, când la Giurgiu, când la țară!

1229735797528101
Victor Gheorghe  •  04 Noiembrie 2021, 17:59

La Sfantu Gheorghe s-a construit o bijuterie de stadion cam de aceeasi capacitate cu 20 mil euro cu anexe cu tot.Sa speram ca va arata la fel.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează