FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Stadion de 12 milioane de euro la Curtea de Argeş

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2010 00:00

Elevii lui Ionuţ Badea se vor pregăti din 15 aprilie la propria bază de antrenament care este acum în construcţia. Atunci va fi gata şi hotelul de 16 camere care va avea o cantină, o sală de mese şi o sală de forţă.  

„În campionatul următor nu vom putea juca la Curtea de Argeş şi vom disputa meciurile la Piteşti, Mioveni sau Vîlcea. Stadionul din Curtea de Argeş costă 11 milioane şi jumătate de euro şi trebuie să găsim pe cineva, un partener care să investească alături de noi. Din păcate, fonduri europene nu se dau deocamdată şi în aceste condiţii în care noi vom face toată structura metalică a construcţiei, lucrările vor fi gata în doi ani şi jumătate”, a declarat Benone Lazăr.

În tur argeşenii au jucat la Mioveni partidele de "acasă", iar în acest tur vor evolua la Piteşti pe arena " Nicolae Dobrin", pe care îşi dispută meciurile şi FC Argeş.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează