FOTBAL  »  Superliga  »  RETROGRADARE

Stadion fără echipă » Anunțul făcut de un oficial al "pandurilor" după retrogradarea echipei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 11:26

Pandurii Târgu Jiu a retrogradat în liga a doua la finalul acestui sezon, însă cel mai probabil problemele financiare vor împiedica echipa să evolueze chiar și în eșalonul secund.

Acest lucru se întâmplă în contextul în care la Târgu Jiu se construiește un stadion în valoare de 21,8 milioane de euro, ce va fi finalizat la jumătatea acestui an (galerie foto).

"Sincer, nu cred că mai există vreo şansă ca acest club să mai evolueze în Liga a 2-a. Nu văd soluţii, pentru că, în afară de faptul că ai pierdut această susţinere dn drepturile TV, de 1,2 miloane de euro, în afară de faptul că eşti sufocat de datorii enorme, o să mai vină şi 6-7 amenzi de la FIFA din cauza foştilor jucători, care cred că însumează 1 milion de euro", a spus Robert Bălăeţ, directorul sportiv al clubului, citat de gorjeanul.ro.

Oficialul "pandurilor" a avut și o remarcă referitoare la Narcis Răducan, fost președinte al gorjenilor, despre care se spune că ar fi avut o contribuție importantă la declinul financiar al clubului.

"Nu vreau să dau numele lui Narcis Răducan ca fiind groparul echipei, dar îmi aduc aminte de cazul Lukas Droppa. A zis că e un proces câştigat, dar a fost pierdut, iar clubul este obligat să plătească sute de mii de euro”, a adăugat Bălăeț.

Conform publicației citate, Răducan ar fi avut un salariu în valoare de 9.000 de euro pe lună la Pandurii.

12.386 de locuriva fi capacitatea noului "Municipal", care va avea și o parcare de 400 de locuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
gannicus2014
gannicus2014  •  07 Iunie 2017, 22:41

da

foxy
foxy  •  07 Iunie 2017, 20:37
Postat de Gelu Viorel pe 07 Iunie 2017, 13:09

pai nu se bateau cu pumnii in piept ca n-au cluburile din Romania bani sa cumpere jucatori de la ei ?

Se refereau doar la Dinamo!Ei ar fi vrut sa-i ia pe datorie si cu pret redus!Era vorba de Radut si Radut n-a ajuns la dinamo ca ofereau prea putin!Au reusit cu Anton,dar 50% din drepturile federative le detine si Pandurii si Dinamo!

blatistu49
blatistu49  •  07 Iunie 2017, 13:59

bine ca tot scapa clona CHIAJNA ar fi un dezastru ptr LIGA lu JINO fara CHIAJNA

Vezi toate comentariile (7)
Comentează