FOTBAL  »  Superliga  »  GHENCEA

Și ministrul Eduard Novak face lobby ca FCSB să joace în Ghencea: „Doar gazonul costă 30.000 de euro lunar. Cine plătește? Statul?”

Articol de - Publicat joi, 02 februarie 2023 14:34 / Actualizat joi, 02 februarie 2023 14:39

Eduard Novak, ministrul sportului, a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea, stadion public aflat în administrarea CSA Steaua. 

În ianuarie, Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii educației fizice şi sportului nr. 69/2000, „portița” de care clubul lui Gigi Becali speră să profite pentru a juca în Ghencea. Acum Eduard Novak explică de ce o altă echipă ar trebui să folosească areană. 

Gigi Becali anunță ce se va întâmpla cu FCSB: „Când mor, la revedere! O vor lua Talpan și Pițurcă”
FCSB
Gigi Becali anunță ce se va întâmpla cu FCSB: „Când mor, la revedere! O vor lua Talpan și Pițurcă”

Eduard Novak explică de ce FCSB ar trebui să joace în Ghencea 

„Nu suntem în situația în care să putem să ne permitem acest lux, ca doar o echipă să joace pe un teren, ca doar o echipă să aibă acces pe un stadion. Doar gazonul costă 30.000 de euro lunar. Cine plătește? Statul? Trebuie să joace şi altcineva şi să şi încasăm. 

Nu are sens să vorbim de nume și de orgolii! Trebuie să vorbim doar de faptul că Steaua trebuie să administreze acel stadion. Măcar să iasă pe zero”, a spus Eduard Novak la OrangeSport.

Eugen Trică, fost jucător la Steaua: „FCSB ar trebui lăsată în Ghencea” 

Eugen Trică (46 de ani), antrenor la Concordia Chiajna, ex-jucător la Steaua între 1998 și 2003, a opinat că „FCSB ar trebui lăsată în Ghencea”. 

„Ar trebui lăsați, bineînțeles. De ce să nu joace? Acum nu știu care e rivalitatea între ei, dar merită să joace. Nu doar FCSB, cât și alte echipe. Poate jucăm și noi, poate și altă echipă. E normal”, a spus Trică. 

Până acum, noul stadion din Ghencea a fost utilizat din postura de gazde de numai două echipe de fotbal, CSA Steaua și naționala de seniori a României. 

FCSB a solicitat să închirieze stadionul, dar până acum s-a lovit de refuzul administratorului. Lucrurile s-ar putea schimba odată cu modificarea legii sportului. Noua formă ar trebui să intre în vigoare în viitorul apropiat.

 VIDEO Totul despre CFR Cluj - FCSB 

Citește și:

Eduard Novak: „Nici Hagi nu poate să vorbească despre asta” » Mihai Stoica s-a enervat: „Să ne lase în pace ministrul!”

EXCLUSIV Scos din lot la derby-ul CFR - FCSB? I-au cerut permisiunea lui Gigi Becali să nu urce în avionul de Cluj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (209)
Delia29
Delia29  •  15 Aprilie 2023, 10:45
Postat de stefdomi pe 03 Februarie 2023, 16:10

Greșit!!!! :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hogea
hogea  •  04 Aprilie 2023, 13:47

Este o uzanță de care Steaua se poate folosi. Sunt 2 litigii pe rol în acest moment: palmares și prejudiciu. Daca tăceai, erai suspectat doar de idioțenie, așa, esti suspect de prostie în formă primară!

stefdomi
stefdomi  •  04 Februarie 2023, 12:02
Postat de Catalynn_.. pe 04 Februarie 2023, 11:06

E ca și cum mi-ai spus ca faci plimbări nocturne, lungi și dese, in Parcul Operei, pt ca îți place anturajul intelectualilor … nu ca noi! :-)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (209)
Comentează