FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Imagini spectaculoase din Giulesti: „Puțin până la momentul așteptat”

FOTO: Facebook @companianationaladeinvestitiisa +11   FOTO
FOTO: Facebook @companianationaladeinvestitiisa

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021 17:14 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 17:14

Noul stadion din Giulești este aproape de inaugurare. Compania Națională de Investiții a postat astăzi o serie de imagini spectaculoase și a avut un mesaj pentru fanii rapidiști. 

Fanii giuleșteni se pregătesc să ia din nou cu asalt Arena Națională, pentru meciul cu Farul, din etaa cu numărul 3 a Ligii 1. Momentul în care își vor juca meciurile de pe teren propriu pe noul stadion Rapid este foarte aproape, după cum anunță Compania Națională de Investiții. 

Arena din Giulești este aproape de finalizare! Noile imagini arată faptul că mai este puțin până la momentul mult așteptat de toți suporterii rapidiști.
- Compania Națională de Investiții

FOTO Noul stadion al Rapidului, aproape de inaugurare

+7 FOTO

Stadionul Rapid, inaugurat cu un amical de lux?

Victor Angelescu, finanțatorul de la Rapid, a anunțat că stadionul ar putea fi inaugurat în toamnă cu un meci amical în compania campioanei Ucrainei, Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu.

L-am felicitat pe domnul Lucescu pentru rezultate. Am vorbit, ne-a propus ca în septembrie să avem meci de inaugurare al stadionului cu Dinamo Kiev”, a spus Victor Angelescu.

Caracteristici stadion „Rapid - Giulești”

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

VIDEO Rapid refuză să joace pe „Arcul de Triumf” + Mesaj transmis de Cristi Săpunaru: „Suporterii, pe care-i iubesc, trebuie să știe asta!”

Citește și alte știri despre Rapid: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
senin
senin  •  31 Iulie 2021, 09:50

OK! (vor veni 25.000 de rapidisti la inaugurare, eu zic ca meciul sa se joace pe Arena Națională, acest stadion va fi de acum încolo al rapidistilor, Giulesti va fi pentru antrenamente)

fairplayromania
fairplayromania  •  30 Iulie 2021, 21:36

Rapid, Steaua ....in sfirsit îşi revine Capitala !

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  30 Iulie 2021, 20:58

Ar fi super un asemenea match... și ca sa fie totul cum trebuie ar fi frumos sa aibe un echipament retro cu soarele BPD

Vezi toate comentariile (8)
Comentează