FOTBAL  »  Superliga  »  STADION RAPID

VIDEO Imagini spectaculoase de la Stadionul Rapid! S-a montat gazonul + imnul echipei a răsunat la stația de amplificare

S-a montat gazonul la Stadionul Rapid +12   FOTO
S-a montat gazonul la Stadionul Rapid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 19:13 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 19:59

Lucrările pentru stadionul Rapid avansează, iar noua arenă din Giulești e aproape gata.

Azi, Compania Națională de Investiții a publicat un video de la stadionul din Giulești în care era prezentat stadiul lucrărilor.

La două săptămâni de la începere, constructorul a terminat montarea gazonului de pe stadionul Rapidului. Modernizată pentru EURO, când va fi folosită pentru antrenamente, arena are o suprafață hibridă de joc, gazon natural și artificial, prețul fiind de aproximativ 600.000 de euro. 

VIDEO Probe de sunet la stadionul Rapid: imnul echipei a răsunat în Giulești

Constructorul a făcut azi și probe de sunet. Pentru a testa stația de sonorizare, în boxele arenei a răsunat la maximum imnului formației promovate în acest sezon în Liga 1.

FOTO Stadionul Rapid, inaugurat cu un amical de lux?

+8 FOTO

Victor Angelescu, finanțatorul de la Rapid, a anunțat că stadionul ar putea fi inaugurat în toamnă cu un meci amical în compania campioanei Ucrainei, Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu.

L-am felicitat pe domnul Lucescu pentru rezultate. Am vorbit, ne-a propus ca în septembrie să avem meci de inaugurare al stadionului cu Dinamo Kiev”, a spus Victor Angelescu.

Caracteristici stadion „Rapid - Giulești”

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

 Citește mai multe știri despre Rapid: 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (15)
pma77
pma77  •  30 Mai 2021, 13:31

Un stadion urat cu un acoperis foarte modest..de afara seamana mai degraba cu un depozit decat cu un stadion..stau si ma intreb pe ce s-au dus 40 de milioane de euro.

charlie
charlie  •  28 Mai 2021, 22:29

Foarte frumos. Sa va bucurați de el. Dar am si eu o curiozitate... Rapid, clubul asta care e proprietate privata, o sa plătească sa joace pe el? Ca si CSA. Vor pune banu' jos sau tot asa...de la buget. Întreb.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  28 Mai 2021, 09:08
Postat de gazistu pe 26 Mai 2021, 20:43

frumos, dar MIC, minuscul pt un club de capitala, al 3lea iubit... nu vreu sa fiu rau,..dar FCRB merita ceva mai mare... cel putin un stadion triplu (minim 40000 locuri) ..... sa ne imaginam ca Rapid va mai juca meciuri in CH L/ EU L ... si v avea meci acasa cu o echipa gen, Legia V, Galatasaray sau Olympiakos .... cred ca vreo 5-6000 vor fi doar suporterii Legiei Varsovia, care vin din deplasari cu miile; sigur isi rezerva bilete si in tribune nu numai la peluza oaspetilor... le comanda online (cele din Europa, se rezerva si onlne). .nui poate opri nimeni sa mearga in tribune.... au bilet... si logic ca la peluza oaspeti cei 5-6000 ocupa tot!!!! sa vezi atunci scandal.... pe stadionasul de orasel mediu ..... RUSINE TUTUROR "DESTEPTIILOR" care sau gandit ca 14000 de scaune sunt suficiente!!!

stiu zona si vechiul stadion f bine, am copilarit in zona. nu aveai loc niciodata pe amprenta aia sa faci stadion de 40 de mii de locuri. poate maxim 20-25 de mii daca faceai 2 etaje suprapuse mai abrupte, genul cum se fac in Spania ( gen Valencia, Real). si vorba altora, macar sa se califice Rapid in cupele europene, ca pt meciuri mari ai Arena Nationala. Orice echipa isi face stadion trebuie sa poate ocupa minim jumate din capacitate la orice meci.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează