FOTBAL  »  Superliga  »  MODERNIZARE

FOTO Stadionul vechi de un secol, modernizat la standardele Superligii: „Îi așteptăm să joace la noi în prima ligă”

Stadionul din Lugoj, județul Timiș, trece printr-o continuă modernizare. Autoritățile locale o așteaptă aici pe Poli Timișoara. +13   FOTO
Stadionul din Lugoj, județul Timiș, trece printr-o continuă modernizare. Autoritățile locale o așteaptă aici pe Poli Timișoara.

Articol de - Publicat joi, 07 septembrie 2023 18:39 / Actualizat joi, 07 septembrie 2023 18:48

Stadionul din municipiul Lugoj, județul Timiș, se află într-un amplu proces de modernizare. Autoritățile locale o așteaptă aici pe Poli Timișoara.

Stadionul „Vulturii” din Lugoj a fost construit în anul 1920. De câțiva ani, autoritățile locale au început modernizarea arenei. Spun că vor să o aducă la nivel de Liga 1, prin investiții făcute doar din bugetul local. 

Cea mai costisitoare până în acest moment a fost pista de tartan, una care a costat 164.000 de euro. Una dintre tribune are deja scaune noi, gazonul arată decent, cu un sistem de drenaj funcțional. Când proiectul va fi finalizat, capacitatea stadionului ar urma să ajungă la aproape 5.000 de locuri. 

FOTO. Stadion vechi de un secol, modernizat pentru Liga 1: „Îi așteptăm aici”

+9 FOTO

„Terenul are un drenaj foarte bun și am considerat că nu are rost să ne batem joc, să-l stricăm, cum au făcut alții, și după aceea să nu mai putem să-l refacem la fel. La anul vom vedea scaune la Tribuna 2, după care sper eu să ne apucăm de Tribuna 1. 

Chiar de săptămâna aceasta așteptăm geamuri și uși de termopan la Tribuna 1. La toate vestiarele vom schimba ușile și geamurile vechi și le vom pune pe cele noi.

Vestiarele care țin de CSM Lugoj le-am renovat pe toate, urmând să mă apuc cu sprijinul firmelor să renovez și vestiarele CSȘ Lugoj”, a declarat Mihai Anghel. directorul CSM Lugoj, pentru Liga 2 Prosport

Stadionul este folosit în acest moment de CSM „Vulturii” Lugoj, formație care evoluează în Liga 4 Timișoara. 

Vrem să renovăm integral Tribuna 2, să facem vestiare pentru gazde, oaspeți sub tribună. Efectiv vrem să aducem stadionul la nivel de Liga 1. 

Singurul lucur care va lipsi în momentul în care vom termina ceea ce avem în plan vor rămâne doar toaletele ecologice, care vor veni în cazul în care va fi vreodată nevoie, sper eu, personal, pentru Poli. Eu încă sper că Poli va ajunge în Liga 1 în următorii 4-5-6 ani
- Mihai Anghel, președintele CSM Lugoj

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV GSP a aflat suma pe care Dinamo o mai are de achitat după aprobarea planului modificat » S-au șters peste 5 milioane de euro

A lăsat Rusia pentru un transfer la U Cluj: „De asta aveam nevoie. Aici e ceva sud-american”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Joe2022
Joe2022  •  08 Septembrie 2023, 15:26

Stadioanele cu pista sunt oribile!

1945sv0509
1945sv0509  •  07 Septembrie 2023, 22:02

Echipa din liga a IV-a asteapta viitorul coleg.

valentindragobete
valentindragobete  •  07 Septembrie 2023, 18:51

Bravo, felicitări !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează