FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

STADIONUL DINAMO // Vestea așteptată de toată suflarea dinamovistă! Nicolae Badea și-a dat acordul: „Ne-am înțeles într-o oră”

Fanii lui Dinamo vin în număr tot mai mic pe stadionul din „Ștefan cel Mare”
Fanii lui Dinamo vin în număr tot mai mic pe stadionul din „Ștefan cel Mare”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 18:01

Discuțiile pentru construirea unui nou stadion „Dinamo” se apropie de final. Azi, viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, s-a întâlnit cu Nicolae Badea.

  • Badea deține drepturile asupra bazei sportive din Ștefan cel Mare pe o perioadă nedeterminată. Fostul acționar dinamovist a cerut să aibă în continuare anumite drepturi asupra unei noi arene „ Dinamo”. Aici a fost de fapt problema care a oprit CNI-ul să demareze construcția.

Acum veștile par să fie bune. Viceprimarul a primit acordul lui Nicolae Badea pentru da drumul lucrărilor pentru construcția unui nou stadion, anunță TV Telekom Sport.

„M-am înţeles cu domnul Badea într-o oră. Mă va susţine în proiectul meu. În maximum o lună ne vom vedea cu mai mulţi oameni reprezentativi din viaţa şi istoria lui FC Dinamo Bucureşti cu care vom crea o echipă din care va face parte şi domnul Badea, pentru construirea stadionului Dinamo. Mingea va fi doar la Ministerul de Interne. Personal, am câştigat prima bătălie” a declarat Dan Cristian Popescu pentru sursa citată.

Televiziunea mai informează că fostul președinte al lui Dinamo va primi o lojă ca urmare a acestei înțelegeri.

Dan Cristian Popescu a făcut tot posibilul pentru ca stadionul Dinamo să nu piardă investiția CNI. Dinamovist din copilărie, acesta are în birou tricourile lui Dorinel Munteanu și Marius Niculae.

„Ca model, am în minte stadionul de la Craiova. Mi-a plăcut și am și proiectul inițial, care a fost chiar mai bun decât ce s-a construit. Am vorbit la Proiect București și cu fostul director de la CNI, mă ajută și el. În momentul în care preluăm baza, punem în aplicare acest proiect. Merg pe ideea unui stadion fără pistă de alergare. Putem aloca în jur de 30 de milioane de euro pentru toată baza”
Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 (restul interviului AICI)

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Juristul care o ia pe urmele lui Talpan, afirmație-șoc: „Dinamo nu e clubul din Ștefan cel Mare, ci din Vitan Bârzești” » Cum se vrea defalcarea palmaresului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!


Comentarii (117)
2036290743290484
Ion Marin  •  12 Aprilie 2019, 11:16

Ba baieti , potoliti va cu aceste razboaie aiurea pe palmares , si asa echipa de fotbal e intrun moment foarte greu .Pe voi v a apucat razboiul fraticid.Aveti grija ca declansati mania suporterilor si sa va fereasca Dumnezeu de mania lor!Au suportat prea mult bataia de joc in cei 29 de ani de la revolutie.Aveti mare grija ce spuneti si ce faceti!Lasati razboiul patimas , in loc sa va ganditi ce trebuie sa faceti sa ajutati echipa care este cu un picior in B, VOI ati gasit momentul sa declansati Jihadul cum a zis candva Borcea.IN LOC SA VA BATETI SA FIE GATA STADIONUL , VOI VA BATETI PE UN PALMARES CARE NU ESTE NICI AL LUI , BORCEA , NICI AL LUI BADEA SAU AL LUI NEGOITA , EL ESTE AL FAMILIEI DINAMO SI AL SPIRITULUI LUI DINAMO , CARE DAINUIESTE PRIN ECHIPA SI PRIN SUYPORTERI.Nu distrugeti ce a fost construit cu multa munca , migala si mari sacrificii.Aduceti va aminte anii 90 cand cand cei de la aparare au vrut sa ne distruga.Inca o data ma raportez la Postelnicu, cu un conducator ca el Dinamo , nu ar fi ajuns intro asemenea pozitie si situatie.Pe vremea lui , cand era locul 2 la oricare din discipline , dar mai ales la fotbal , era JALE MARE ACOLO in Stefan cel Mare.

cornelconasu
cornelconasu  •  12 Aprilie 2019, 10:36

Singura modalitate ca acest circ să se termine este unul foarte simplu și rapid : O Ordonanță de Urgență a Guvernului care să ANULEZE o altă Ordonanță abuzivă prin care i s-a dat drept de folosință pe perioadă nedeterminată lui Badea a unei părți a bazei sportive ! Având în vedere că măsura ar fi de interes național Guvernul ar fi acoperit și s-ar îndrepta o mare anomalie !!! Important e ....să se vrea !!!

cornelconasu
cornelconasu  •  12 Aprilie 2019, 10:30

Înțelegerea pe care au făcut-o cei doi evident că are niște puncte care nu o să convină lui CS Dinamo ! Ce presupun este că Badea nu o să renunțe pentru o lojă și nici nu știu dacă și asta e corect, stadionul trebuie să fie...TOTAL proprietatea statului ! Apoi nu văd cum MAI va lăsa ”în administrare” primăriei sect. 2, baza CS Dinamo ?! Acolo nu e un parc, e unitate militară !

Vezi toate comentariile (117)
Comentează