FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stadionul Giuleşti, "capcană" pentru adversari » Un stelist, la un pas să-şi spargă capul la ieşirea de la vestiare :O

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 09:57

În momentul sosirii la meciul de sîmbătă seară din Giuleşti, Giedrius Arlauskis a fost la un pas să-şi spargă capul într-una din grinzile stadionului.

El a avut noroc că nu s-a lovit prea tare cu capul de bucata mare de beton de la ieşirea din vestiare. Lîngă lituanian se aflau şi alţi colegi, care l-au ţinut după impact.

"Meciul cu Steaua nu trebuia să se joace în Giuleşti, un stadion nesigur pentru toată lumea, în care se poate întîmpla o catastrofă", spuneau oficialii Jandarmeriei zilele trecute.

Arlauskis a fost lăsat doar pe bancă la partida de sîmbătă din Giuleşti. Steaua s-a impus la limită, scor 2-1, deşi a folosit mai mulţi jucători tineri sau care au evoluat puţin în ultimele luni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  21 Iulie 2014, 17:59

Bolsevicii infractori rapedisti l-au scuipat pe Dukadam! E ca si cum l-ar fi scuipat pe Hristosul fotbalului romanesc! Club de bolsevici fara identitate, fara neam, fara tara, fara istorie, fara palmares, fara...orice lipsa de bun simt! Va meritati soarta! De abia astept sa dispareti oficial!

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  21 Iulie 2014, 17:55

Miz.eria aia de stadion ar trebuie daramata complet. Daca s-ar putea inventa un cuptor in care sa versi stadionul si suprterii din zona s-ar face un mare bine fotbalului si starii generale de sanatate a capitalei..

matiz81
matiz81  •  21 Iulie 2014, 12:45

GSP=FITUICA

Vezi toate comentariile (13)
Comentează