FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stadionul "Nicolae Dobrin" a primit acceptul! Detaliul care anunță că Steaua și-a găsit o nouă "casă"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 15:48

Steaua se mută din București cel puțin pînă la finalul acestui an. Campioana a fost dată afară de pe Ghencea, apoi n-a mai putut juca pe Arena Națională, așa că s-a orientat către alt stadion.

A găsit destul de repede o nouă "casă". Campioana va juca pe arena " Nicolae Dobrin" din Pitești, acolo unde a evoluat și săptămîna trecută într-un amical.

În această săptămînă arena a fost inspectată în mai multe rînduri, iar azi a primit acordul de a organiza meciuri din Liga 1. Imediat a apărut și pe site-ul LPF în dreptul meciului Steaua - Astra, stadionul pe care se va juca.

Stadionul din Trivale are 15.000 de locuri și sînt șanse mari ca Steaua să joace meciul cu Astra cu mai bine de 10.000 de oameni. Campioana plătește cam 2.300 de euro pentru fiecar meci, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în urmă cu cîteva zile.

Prețurile biletelor cu Astra:
Peluze - 10 lei
Tribuna II - 15 lei
Tribuna I - 20 de lei

Steaua - Astra e duminică, de la ora 20:30, în direct la DigiSport, DolceSport, LOOKTV și liveTEXT pe GSP.Ro.

programare1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  26 Noiembrie 2015, 17:08

SE RASUCESTE..GICU DOBRIN IN MORMANT.. IM MOD SIGUR NU ERA.. *** DE MIC :):)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează