FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

8 oameni pentru echipa care vrea să o „îngroape” pe Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 11:30 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 11:54

Dinamo - Poli Iași, unul dintre meciurile din etapa #4 a play-out-ului Superligii cu implicații majore în lupta pentru evitarea retrogradării, va avea loc duminică, de la ora 18:15. Moldovenii vor să profite din plin de problemele „câinilor”, care au obținut un singur punct în cele trei dueluri din play-out și vor juca fără spectatori până la finalul sezonului.

Noul antrenor al ieșenilor, Tony da Silva, a anunțat că nu se mulțumește cu o remiză și vrea să câștige pe Arcul de Triumf, rezultat care ar genera diminuarea considerabilă a șanselor dinamoviștilor de a prinde barajul.

Haaland, ținta glumelor » Cele mai tari meme-uri, după primele meciuri din sferturile Champions League
SFERTURI
Haaland, ținta glumelor » Cele mai tari meme-uri, după primele meciuri din sferturile Champions League

Situată pe penultimul loc, Dinamo e la un punct de FC U Craiova 1948 și două de Poli, iar prima echipă de deasupra liniei retrogradabile, FC Voluntari, are patru lungimi în fața trupei antrenate de Zeljko Kopic.

Patru portughezi și patru români în staff-ul lui Tony da Silva, la conducerea lui Poli Iași

Tony a promis ferm că va salva Poli de la retrogradare. Pentru aceasta, portughezul a cerut conducerii să-i permită să-și aducă stafful propriu, doleanță acceptată de șefii Iașului. Astfel, Tony a venit în Copou împreună cu trei portughezi: Rui Machado (antrenor secund), Joao Fernandes (preparator fizic) și Steven Sanches (analist video).

Stafful tehnic al Iașului cuprinde însă și patru români, care au lucrat cu fostul antrenor principal, Leo Grozavu. Aceștia sunt Mugurel Cornățeanu (antrenor secund), Ovidiu Chiribici (preparator fizic), Radu Sardescu (antrenorul portarilor) și Andrei Frunză (analist video).

Singurul tehnician care a plecat odată cu Grozavu din Copou a fost „secundul” Costel Ilie.

Nicio problemă de efectiv la Poli Iași, care vine în Capitală cu avionul pentru meciul cu Dinamo

Poli are tot lotul de jucători apt de joc pentru confruntarea de duminică, moldovenii fiind feriți de suspendări sau accidentări. Stoperul Rachid Bouhenna, care a ieșit pe finalul duelului cu FC U Craiova 1948, de luni, după ce a simțit unele dureri, nu are nimic grav.

Poli Iași va pleca sâmbătă spre București, cu avionul, și va reveni acasă cu autocarul, imediat după partida de duminică.

8 oameni pentru echipa care vrea să o „îngroape” pe Dinamo
Nicio problemă de efectiv la Poli Iași, care vine în Capitală cu avionul pentru meciul cu Dinamo. Sursă foto: Facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI. Ce șanse de salvare oferă directorul Gazetei Sporturilor pentru Dinamo?

Citește și:

Dumitru Dragomir, după ce a văzut lista lui Becali: „Cu ăsta îi omoară pe toți!”

Rapidiștii „înțeapă”: „FCSB câștigă un titlu după 9 ani, dar...”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
Gogoolica
Gogoolica  •  11 Aprilie 2024, 07:30

Vedeți că Iașul nu joacă nimic i-ar voi tot comentați..sunt deja retrogradați de pe ultimului loc.. si Botoșani trece peste Iași joacă mai binișor.defapt sa văzut în meci direct

Meister27
Meister27  •  10 Aprilie 2024, 20:54
Postat de emilian_din_iasi pe 10 Aprilie 2024, 20:21

Corect, dar sa nu uitam si de Petrolul...dupa parerea mea, nu joaca cine stie ce.....bine, toate nu joaca cine stie ce....cu Petrolul jucam in ultima etapa acasa la Iasi, tare mi-e ca va fi un meci decisiv atunci.....vedem, oricum e cel mai al naibii play out de cand a fost facut sistemul asta de campionat, pt ca si Botosani are sanse sa se salveze :))) si zau, ca joaca mai bine Botosani decat Petrolul.

la petrolu si la faptul ca jucati cu ei in ultima etapa nici nu m-am gandit. cine naiba a facut programul asta aiurea care avantajeaza pe dinam000 evident? cel mai grav este ca doar voi de la iasi ati facut gura cu faptul ca dinam000 este impinsa de la spate dupa ce in 6 eatepa a facut aproape mai multe puncte decat in 24. in rest,botosani a tacut,craiova la fel,voluntari si petrolu la fel.

Meister27
Meister27  •  10 Aprilie 2024, 20:53
Postat de aspida pe 10 Aprilie 2024, 14:14

I-auzi braul, dinamovistii au probleme ca au obtinut doar un punct, iar iesenii nu au, ei obtinand tot doar un punct...Un monument de logica, ce mai ! Incercati destabilizarea psihica a lui Dinamo, dar nu reusiti, mai mult ii mobilizati

doar ca iasi are avans fatza de voi. in caz de egalitate de puncte este peste voi(ca se ia locul la sfasritul sezonului regulat,nu meciul direct). voi practic in caz de egalitate de puncte sunteti doar peste botosani. ca voluntariul a pierdut la rotunjire si in caz de egalitate si ei sunt peste voi,ca primul criteriu de departajare este clar punctul rotunjit. voi dpdb psihic sunteti sub aproape toti. ar trebui sa pierdeti urmatoarele 3 meciuri si dupa sa asteptati blaturile cu voluntari ,u cluj si uta.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează