FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Stan a refuzat, se întoarce Inacio? » Porumboiu încă mai caută un antrenor pentru banca Vasluiului

Inacio a fost demis, deşi a dus Vasluiul la un punct de titlul de campionă
Inacio a fost demis, deşi a dus Vasluiul la un punct de titlul de campionă

Articol de - Publicat miercuri, 26 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 25 septembrie 2012 22:39

Antrenorul Chiajnei a recunoscut că a fost ofertat de Porumboiu, dar a zis pas. Surpriza ar putea fi revenirea antrenorului portughez.

Adrian Porumboiu şi-a canalizat toată energia în aceste zile pe găsirea unui antrenor competent, care să readucă echipa în lupta pentru titlu. Viorel Hizo e în stand-by după ce patronul Vasluiului i-a transmis să nu semneze cu Braşovul, întrucît îl va numi imediat după ce va rezilia contractul cu Şumudică, Sorin Cîrţu aşteaptă concretizarea unei propuneri din Kuweit, iar Dorinel Munteanu ezită să lucreze iar cu Porumboiu după ce s-au judecat prin tribunale.

Luni noaptea, finanţatorul galben-verzilor l-a sunat pe tehnicianul Concordiei Chiajna, Ilie Stan, căruia i-a promis un salariu consistent, 20.000 de euro lunar, pentru a lua drumul Moldovei. Antrenorul de 44 de ani a mulţumit pentru ofertă, însă a refuzat elegant.

În criză de idei, Porumboiu s-a interesat dacă Augusto Inacio şi-a găsit între timp angajament după ce fusese dat afară chiar de la Vaslui la începutul lunii iulie! Cum portughezul e liber, el a fost sunat prin intermediari şi întrebat dacă l-ar tenta un come-back. Inacio a promis că azi va da răspunsul.

"Inacio e un puturos şi un nesimţit! La Vaslui n-a făcut nimic, a stat doar ca să-şi tragă comisioane din transferuri" (Adrian Porumboiu, după ce l-a demis pe Inacio)

13 victorii, un egal şi două eşecuri e palmaresul lui Inacio la Vaslui, în returul trecut

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
old1
old1  •  26 Septembrie 2012, 20:00

Se intoarce Inacio la pulivara.....inacio nu e sumudica sa ii dicteze porumboiu toate miscarile.

serban_ionescu
serban_ionescu  •  26 Septembrie 2012, 11:00

stan e baiat destept , antrenor bun si inteligent si nu se duce la stuletoiu sa ii faca echipa din loserii aia si sa_l dea afara dupa 4 etape! bravo ilie!!

walhalla
walhalla  •  26 Septembrie 2012, 10:43

Se vede ca asta-i agricultor. Angajeaza doar sezonieri...campania de primavara, campania de toamna. Ia-ti bre nene licenta pro si stai pe banca, ca tot ziceai ca te pricepi la fotbal !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează