FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 1-1

Stan greşea, ei fac la fel! » Steaua a mers la Tîrgu-Jiu fără preparator fizic

MM Stoica și Mihai Stoichiță au perpetuat metoda lui Ilie Stan, aceea de a nu folosi nici un preparator fizic
MM Stoica și Mihai Stoichiță au perpetuat metoda lui Ilie Stan, aceea de a nu folosi nici un preparator fizic

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 21:57

Mihai Stoica a revenit la Steaua şi lucrează cu un staff alcătuit după un model pe care el i-l reproşa lui Ilie Stan.

Fostul antrenor se ocupa inclusiv de pregătirea fizică şi nici măcar nu angajase un om specializat în asta. L-a luat pe Lucian Păun după ce a fost criticat, dar a continuat să decidă el programul şi conţinutul antrenamentelor.

La primul meci cu Stoichiţă antrenor şi cu MM manager, Steaua a mers la Tîrgu-Jiu tot fără preparator fizic! De încălzirea dinaintea meciului s-a ocupat secundul Mihai Stoica. La club există un preparator angajat, Horea Codorean, dar el n-a făcut deplasarea în Oltenia. Lui MM i s-a părut importantă prezenţa unui specialist în pregătirea fizică şi cînd un asemenea om a lipsit din delegaţia "naţionalei" României care a mers într-un turneu în America de Sud, în vara anului trecut. Gabi Matei s-a accidentat printre "tricolori" şi managerul din Ghencea a avut o contră cu Ionuţ Lupescu despre lipsa unui preparator la "naţionala" pe care o conducea Iovan.

2 asistenţi are Mihai Stoichiţă la Steaua: pe Mihai Stoica, secund, şi pe Leo Toader, antrenor de portari. Ilie Stan avea un staff format din patru oameni: Edi Iordănescu, Gabi Mărgărit, Lucian Păun şi Costică Dumitru

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
folyo2001
folyo2001  •  02 Aprilie 2012, 08:46

Asa carpa de antrenor, normal ca nu are nevoie de staff tehnic. Oricum nu decide el nimic la echipa asta. O sa-i "prepare fizic" nea Jiji pe jucatori punundu-i pe cainii de la stana sa-i alerge. In toate tarile unde se practica un fotbal profesionist, toti antrenorii au un staff de cel putin 5-6 oameni, fiecare cu partea lui de treaba. Mare rusine am ajuns ca echipa, pacat de toata munca depusa pana acum de adevaratele valori si glorii ale Stelei...

martoru
martoru  •  02 Aprilie 2012, 01:53

da chiar nu intelege nimeni nimic???... a venit MACHE... le face incalzirea la mana... :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează