FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stan nu e "Special"! » Ilie cîştigă la Steaua de trei ori mai puţin ca Geraldo

Stan (44 de ani) a debutat în meseria de antrenor în urmă cu un deceniu, cînd a fost luat de Iordănescu ca secund la Al Ain
Stan (44 de ani) a debutat în meseria de antrenor în urmă cu un deceniu, cînd a fost luat de Iordănescu ca secund la Al Ain

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2012 20:37

Ilie are doar 10.000 de euro pe lună, aproape jumătate din cît cîştigă Florin Costea şi o treime din contractul lui Geraldo.

Ilie Stan a reuşit să redreseze echipa după ce Levy o lăsase pe locul 9 în Liga 1 şi cu şanse mici la calificarea în primăvara europeană. Cu toate acestea, are unul dintre cele mai mici salarii dintre tehnicienii care s-au perindat pe la Steaua în ultimii 6-7 ani.
Actualul "principal" cîştigă 10.000 de euro pe lună, de 4 ori mai puţin faţă de cît avea Hagi şi mai puţin de jumătate din cît avea Dorinel Munteanu! Stan e depăşit şi de aproape jumătate din jucătorii din lotul actual, însă Ilie spune că nu e de acord cu Jose Mourinho, care spune că "antrenorul trebuie să aibă cel mai mare salariu de la echipă, peste al oricărui fotbalist". Mourinho a semnat cu Inter acum trei ani şi jumătate abia după ce Moratti i-a garantat un contract anual peste cel al lui Zlatan Ibrahimovici.

"Salariul meu e decent şi sînt elevi de-ai mei care cîştigă mai bine, dar e OK asta, n-am cerut mult cînd am venit pentru că n-am semnat cu Steaua pentru bani şi pentru CV. În timp însă, Gigi va face diferenţa între cît îi plătea pe alţi antrenori şi cît pe mine. În plus, e normal ca jucătorii să cîştige mai mult, ei fac totul pe teren, ei decid totul. Ca antrenor, tu depinzi în mare măsură de ei, e firesc ca actorii principali să fie cel mai bine plătiţi", e de părere Stan.

Topul contractelor antrenorilor Stelei
Antrenor: Salariu anual
1. Hagi: 400.000 euro
2. Piţurcă 350.000 euro
3. D. Munteanu 250.000 euro
4. Olăroiu 200.000 euro
5. Protasov 180.000 euro

Mîine e reunirea

După o pauză de trei săptămîni, roş-albaştrii se vor reuni mîine dimineaţă, la Mogoşoaia. Ilie Stan şi-a chemat jucătorii la ora 10:00, iar la reunire vor fi prezente şi noile achiziţii, Dănănae, Chiricheş, Pîrvulescu, Chipciu şi Machado. Marţi e programată vizita medicală, iar joi echipa va merge în primul cantonament al iernii, la Poiana Braşov.

A dat iar bani la colindători
Gigi Becali a primit din nou vizita unei cete de colindători. După ce în ajunul Crăciunului, 1.000 de oameni au venit la casa acestuia din Pipera, iar patronul Stelei a cheltuit circa 20.000 de euro, cu ocazia Bobotezei el a mai împărţit 1.000 de euro. "Le-am dat bani de ruşine, că mie nu mi-a plăcut cum au venit mascaţi", a spus Becali.

"Luăm campionatul!"
Mijlocaşul Tiberiu Bălan promite că Steaua va termina prima la finalul sezonului. "Cum să fim ieşiţi din lupta pentru titlu? Sîntem pe locul patru, la cîteva puncte în spatele lui Dinamo, dar eu cred că sîntem peste «cîini» ca valoare. E bine că vor veni jucători noi, concurenţa e benefică. Îmi doresc să trecem de Twente şi să luăm campionatul!", a declarat fostul "student", la DigiSport.

"La Steaua nu joci pentru bani!"
Retras din activitatea de fotbalist în această iarnă, Petre Marin (38 de ani) vorbeşte cu plăcere de perioada petrecută în Ghencea. "La Steaua am obţinut cele mai bune performanţe, am fost o adevărată familie. Jucătorii de acum ai roş-albaştrilor ar trebui să ştie ce înseamnă tradiţia şi istoria acestui club. La Steaua nu trebuie să joci pentru bani, ci să simţi altfel transpiraţia!", a spus "Jair" la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
legionarul_64
legionarul_64  •  08 Ianuarie 2012, 00:39

Pai daca echipa o face Becali , voi cam ce salariu credeti ca merita ??? Intai sa dovedeasca , ca e antrenor si pe urma o sa - i mareasca si leafa !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează