FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Stanca, bătut! » Steliştii îi suspectează pe fanii Rapidului! "Poliţia a declanşat deja o anchetă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2013 13:51

Accidentul în care a fost implicat Răzvan Stanca vineri nu s-ar fi soldat numai cu maşini avariate.

Unul dintre liderii galeriei steliste susţine că portarul "roş-albaştrilor" ar fi fost bătut de cîţiva suporteri ai echipei rivale, alegîndu-se cu un deget rupt. Vestea accidentului a ajuns în presă abia ieri, cînd Laurenţiu Reghecampf a explicat pe scurt de ce goalkeeperul nu a fost nici măcar rezervă la meciul de cu CSMS Iaşi, 3-1, disputat duminică.

Ulterior, managerul Stelei, Mihai Stoica, a explicat că Răzvan Stanca va lipsi 5 săptămîni din cauza acestui incident, Valentin Cojocaru, 17 ani, urmînd să fie rezerva lui Ciprian Tătăruşanu la partidele din această perioadă.

"Din informaţiile noastre, e posibil ca Răzvan Stanca să fi fost bătut de nişte suporteri ai Rapidului. Nu ştim încă cine sînt vinovaţii. Răzvan are doar un deget fracturat, în rest e bine. Am înţeles că şi poliţia a declanşat o anchetă", a declarat şeful galeriei la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (110)
fangigi
fangigi  •  10 Aprilie 2013, 22:50

"unul dintre liderii galeriei steliste"??? Bullshit! Ce lider? ....Care galerie?.... Aia gazati de Gigi?:)))

romario
romario  •  10 Aprilie 2013, 19:23
Postat de mircea1957 pe 10 Aprilie 2013, 17:49

Ce bati campii cu primul club comunist? Mai gandeste-te. Sau, mai ia istoria si studiaz-o din nou, ca se pare ca ai cam lipsit de la orele de istorie (si nu alea comuniste pe care le-ai invatat dee la activisti).

copilas nu vorbii tu de istorie , ca habar nu ai de ea...!! prima echipa care a jucat cu emblema partidului comunist pe piept a fost Crapid...

mircea1957
mircea1957  •  10 Aprilie 2013, 17:49
Postat de 36vlad pe 10 Aprilie 2013, 17:36

TIGANIE CA IN GIULESTI, NICAIERI N-AI SA GASESTI! Mi-e sila de primul club comunist din Romania, rapid Bucuresti!

Ce bati campii cu primul club comunist? Mai gandeste-te. Sau, mai ia istoria si studiaz-o din nou, ca se pare ca ai cam lipsit de la orele de istorie (si nu alea comuniste pe care le-ai invatat dee la activisti).

Vezi toate comentariile (110)
Comentează