FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Stanca: "Dacă nici pe Ceahlăul nu batem, ce pretenţii să mai avem"

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Portarul Răzvan Stanca consideră că gorjenii trebuie să cîştige meciul cu Ceahlăul, de miercuri. „Doar victoria contează pentru că dacă nici pe cei de Ceahlăul nu îi batem, care ne sînt contracandidaţi la evitarea retrogradării, ce pretenţii să mai avem după aceea cînd vin meciuri mai grele. Aşa am zis şi cu Internaţional dar nu s-a putut. Alte echipe au o ocazie şi dau un gol sau dau din fiecare ocazie cum a făcut Craiova la ultimul meci", a comentat Stanca.

„În momentul de faţă sîntem destul de aproape de primul loc retrogradabil, dar mai sînt 13 etape de disputat. Se pot întîmpla multe şi şansele eu cred că sînt de 75-80 % să ne salvăm, numai că trebuie să băgăm mingea în poartă şi să mai şi cîştigăm. Toate echipele care vin din spatele nostru au început destul de bine acest retur, cel puţin Bistriţa a debutat destul de bine, numai noi nu batem pe nimeni. Dacă începeam ca în tur era foarte bine”, a spus goalkeeperul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  15 Martie 2010, 20:41

bai portarel, drept cine iei tu echipa ceahlaului??? dupa ca ce esti un porat ... s a nu mai zic cum... vi si comentrezi aiurea!!! va *** ceahlaul o batuta de va duceti direct in B!!!.... x-(...

 •  15 Martie 2010, 20:33

normal!!! daca nici pe aia de au batut in ghencea si au facut egal in stefan cel mare nu-i mai bati atunci e jale....eu zic ca pandurii nu au nici o sansa cu ceahlaul....merg chiar pe 2 solist ;)...galben-negrii

 •  15 Martie 2010, 17:20

CEL MAI SLAB ZIARIST DIN GORJ UAAAAAAAAAAAAAAA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează