FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - CFR CLUJ 2-1

Stăncioiu: "Alexa nu merită titulatura de fotbalist!"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 octombrie 2008 00:00

Goalkeeperul campioanei a comentat gestul lui Dan Alexa, care a şutat direct spre poarta  CFR-ului un balon pe care trebuia să-l returneze clujenilor în minutul 54 al întîlnirii dintre Poli Timişoara şi campioana României din sezonul 2007-2008.

"A fost un gest lipsit de fair-play din partea lui Alexa, dacă ştie ce înseamnă asta. Din ce am înţeles de la foştii săi colegi de la Dinamo, ştiam că e un băiat bun, de caracter, dar după ce a făcut în meciul cu noi mi-am schimbat radical părerea despre el. Nu cred că merită titulatura de fotbalist. Spiritul sportului a fost denaturat, se vrea doar să se cîştige cît mai mulţi bani. 

Iniţial, am crezut că din greşeală a tras mai tare. După meci am văzut ce a declarat şi am fost foarte surprins. Ştim ce avem de făcut la meciurile care urmează. Vine şi returul, mai sînt meciuri şi în campionatele care vor urma. E păcat că se întîmplă astfel de lucruri în fotbalul românesc. În goana după profit te întîlneşti şi cu astfel de oameni" a spus Stăncioiu pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
 •  28 Octombrie 2008, 22:39

a fi fotbalist nu e o titulatura ci o meserie, meseria de fotbalist, se numeste. sigur ca te poti indigna asupra fair playului, putin straniu in romania, dar sr fi mai nimerit sa fii indignat ca ia mincat bataie, sau nu asta deranjeaza de fapt ?

 •  28 Octombrie 2008, 18:27

Si eu tin cu Stiinta (mai scria cineva mai jos) dar bravo Alexa! Ai fost foarte tare la faza aia si jos palaria.

 •  28 Octombrie 2008, 18:08

Dezamagireeeee!!!! Asta simt cand vad ca suporterii din Cluj vorbesc si gandesc asa cum se observa aici. Sa stiti ca aveti o atitudine gresita si nasoala, baieti. Ce vreti, sa se dea lumea la o parte ca vine CFR? Asta e atitudinea lui Becali, care v-a tras-o si o sa v-o mai traga. Si se pare ca va place, din moment ce-i insusiti apucaturile. Ma intreb ce ati fi avut de spus si de injurat daca Tudor ar fi avut acelasi arbitraj, dar intors impotriva voastra! E penibil sa mai comentati ceva.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close