FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS OTOPENI, ASTĂZI, 18:00, GSP TV ŞI FAZE ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Stăncioiu nu a fost inclus în lot pentru că nu şi-a încheiat litigiul cu Sportul

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2009 00:00

Portarul Eduard Stăncioiu nu şi-a încheiat litigiul cu Sportul Studenţesc şi nu poate fi folosit în meciurile oficiale conform deciziei luate de Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL), astfel că nu a fost inclus în lotul pentru partida cu CS Otopeni.

Patronul Sportului, Vasile Şiman, a confirmat faptul că nu a primit niciun ban din datoria pe care Stăncioiu o avea către gruparea din Regie. "Nu am primit nici un ban pentru Stăncioiu. Nu ne-a contactat nimeni de la CFR Cluj. Atât pot să spun", a afirmat acesta.

CNSL a luat pe 21 ianuarie hotărârea de a-l sancţiona pe jucătorul Eduard Stănciou cu interzicerea dreptului de joc până la achitarea integrală a obligaţiilor de plată către SC FC Sportul Studenţesc, conform art.24 A, pct. 4, lit.b, din RSTJF.

Eduard Stăncioiu s-a transferat la CFR Cluj în toamna lui 2006, însă pentru ca mutarea să se realizeze, trebuia să fie liber de contract deoarece perioada de transferuri se încheiase. În urma unei înţelegeri cu patronul Vasile Şiman, portarul a semnat un act prin care se obliga să achite o sumă de bani pentru a putea rezilia contractul de comun acord, însă nici până acum nu a plătit, astfel că FRF i-a interzis să mai joace până la rezolvarea litigiului.

Goalkeeperul în vârstă de 28 de ani nu a fost oprit în lot de Ales Jindra pentru meciul cu CS Otopeni, din prima etapă a returului, fiind convocaţi Nuno Claro şi Hirschfield.

Sursă: NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  01 Martie 2009, 21:09

DAI BANI EDI ARE CRIZA LA ECHIPA DE AIA NU ARE BANI SA ISI PLTESCA JUCATORI DAI DINBUZUNARUL TAU SA MAI JOCI LA CFR ?

 •  01 Martie 2009, 19:39

stancioiu trebuie inlocuit . ia prea usor goluri

hard_rider99
hard_rider99  •  01 Martie 2009, 18:32

:(

Vezi toate comentariile (3)
Comentează