FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

Stăncioiu se dă la Grigoraș: "E bine că Mutu dădea indicații, dacă nimeni n-o făcea". Antrenorul îi dă replica pe GSP.ro!

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 15:19

Petre Grigoraș a fost dat afară de ASA Tg. Mureș, după doar două meciuri, ambele pierdute.

Edi Stăncioiu, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul mureșenilor, spune că n-are nimic personal cu Petre Grigoraș, dar nu uită să-l "înțepe" pe antrenor.  

"Mie mi se pare ok ca cineva să dea indicații. Dacă nu o făcea nimeni, e bine că a făcut-o Mutu. De pe bancă se vede altfel jocul. Și eu dădeam indicații, dacă eram pe bancă.

Ne pare rău pentru domnul Grigoraș. Ca jucător, este foarte urât să îți pierzi antrenorul, după două etape. Noi suntem vinovați, pentru că noi am jucat. Rezultatele noastre au dus la această demitere. Nu privesc cu mare entuziasm acest play-off", a spus Stăncioiu la DolceSport.

Petre Grigoraș a reacționat pe GSP.ro în urma afirmațiilor portarului lui ASA: "Nu stau eu să comentez declarațiile jucătorilor. Dacă cineva poate susține așa ceva, se face de râs singur!". 

Citește și: Mutu l-a dat afară pe Grigoraș! Contre dure cu "Briliantul": "Îmi bag p..a, nu mai am ce căuta aici!" + Prima reacție a antrenorului: "Problema lui Adi e alta"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
ertyuiop
ertyuiop  •  24 Februarie 2016, 11:34

Daca nu ajung in play-off pleaca si Mutulica?

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  24 Februarie 2016, 08:50

alo muresenlor daca va dati pe mana lui mutu si restulgreilor din lot vai demama voastra voi furati orasul la greu scoateti radacinile bagati copii orasului si satisfactia va curata si mare asa sunteti AZIL defosti fotbalisti mare pacat oras ardelean ruuuusine

benaflek
benaflek  •  23 Februarie 2016, 20:18

sa vezi plan tactic ce fac astia 3;el stancioiu si cu marius constantin la carciuma .o sa fie tare de tot.aaaa stai ca l uitam pe codin alias muresan cap greu.ca si ratutitul ala se vede in filme cu jucatori

Vezi toate comentariile (22)
Comentează