FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Stanciu: "95%, Uhrin vine la Poli. Restul depinde de hîrtie şi de imprimantă" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2010 00:00

Team-managerul Politehnicii Timişoara, Daniel Stanciu, spune că Dusan Uhrin este foarte aproape să preia gruparea bănăţeană şi vorbeşte despre obiectivul pe care tehnicianul ceh îl va avea în noul său mandat pe Bega.

"În proporţie de 95%, Dusan e antrenorul nostru, restul depind doar de hîrtie şi de imprimantă. E un tip ambiţios, muncitor, are în spate cariera extraordinară a tatălui său, e omul care s-a pliat extraordinar la clubul nostru. Acum are ocazia să-şi ducă la capăt munca pe care a început-o la precedentul mandat.

Nu vom transfera jucători de dragul de a face achiziţii, avem un lot de 27 de oameni, mai avem 16 meciuri, cred că sîntem acoperiţi. E posibil să mai aducem un jucător sau cel mult doi! Obiectivul lui Dusan e participarea în Europa League, mai multe detalii vor apărea mîine în jurul prînzului", a spus Stanciu la GSP TV.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
pulbere
pulbere  •  13 Decembrie 2010, 19:03

Bine mai "CAP DE BOUR" !Daca ar vedea Stefan Cel Mare ce urmasi are ar emigra si el in Spania.

bek
bek  •  13 Decembrie 2010, 16:55

iar vine URINA in Romania

Vezi toate comentariile (2)
Comentează