FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - POLI IAŞI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Stanciu: "De 3 săptămîni avem făcută ofertă pentru Varga şi Bălan!". Crezi că ajung la Poli?

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Team managerul Politehnicii Timişoara, Daniel Stanciu, spune că bănăţenii au formulat o ofertă în urmă cu 3 săptămîni pentru serviciile mijlocaşilor Dacian Varga şi Tibi Bălan, dar că soarta transferului este în mîinile patronului de la Sportul, Vasile Şiman.

"Din cîte ştiu, domnul Iancu a făcut o ofertă în urmă cu 3 săptămîni sau o lună, trebuia să primească un răspuns. Ni-i dorim pe Varga şi Bălan, sînt doi jucători buni pe care multe echipe îi curtează.

Totuşi, acum nu mai depind prea multe de noi, ci de domnul Şiman. Nu e nimic nou în ceea ce-i proveşte, situaţia nu a evoluat în nici un sens", a spus Daniel Stanciu pentru gsp.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
schukaryn
schukaryn  •  26 Februarie 2010, 17:39

E jale ci Siman asta.. nu se hotaraste deloc!! Vrea bani multi tare..eu nu stiu ce asteapta el sa scoata pe cei doi!!Cu cat ii tine mai mult la sportul cu atat o sa le scada valoarea celor doi!! ar trebui sa se hotarasca sis a i dea k ar fi mult mai bn pt ei!!

 •  26 Februarie 2010, 17:35

Aburiti-l pe Siman invitandu-l la o plimbare cu yahtul, numai atunci ii functioneaza gandelul.

 •  26 Februarie 2010, 15:26

stelistu e redus ,in ce carte de istorie a gasit el ca Ana Pauker si Gheorghe Gheorghiu Dej sunt rapidisti in aia comandata cu jiji ,cauta mah baiatule mai bine si dupa ce te documentezi atunci sa afirmi ceva ,unde plm ai gasit u asa ceva ,s-a bulit strabunicata cu gheprghiu si atunci s-a confesat

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close