FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - POLI TIMIŞOARA, LUNI, 21:45, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Stanciu: "Nibombe nu merge la Dinamo, de ce ar face un pas înapoi?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Managerul general al Politehnicii Timişoara, Daniel Stanciu, spune că politica de transferuri a grupării viola va viza efectuarea unor achiziţii importante în pauza competiţională şi dezvăluie că bănăţenii sînt interesaţi de mijlocaşul dinamovist Ianis Zicu.

"Nu vrem aşa mulţi jucători la Timişoara în această vară, nu mă interesează să aducem fotbalişti care să ne ajute numeric, ci valoric. Nu-i vrem pe Rîpă şi Sburlea, pe Liviu Ganea l-am vrut în iarnă, însă nu ştiu dacă Dinamo e dispusă să-l dea. Zicu mă interesează, dacă ar exista o variantă să-l achiziţionăm, am face-o.

Pentru Moraes se cere un milion de euro, nu poţi să ceri atît de mult după cîteva goluri marcate în Liga I. Cu Răzvan Cociş am discutat şi azi, mi-a confirmat faptul că Poli e singura lui opţiune în România. Nibombe la fel, nu pleacă la Dinamo, nu e dispus să facă un pas înapoi", a spus Stanciu la Contraatac, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  15 Mai 2010, 14:41

Taci dracului, de mamaliga nefiarta! Ia mana de pe jucatorii lui Dinamo. Ocupa-te de jucatorii de la ROCAR!

 •  14 Mai 2010, 18:44

bai pe voi v-or impus rusii,din bun simt ar trebui sa schimbati mizeria de nume de provenienta ruseasca steaua si dinamo.v-or infintat generalii pusi de moscova ci nu din initiativa populara ,mandriti-va cu palmaresul vostru impus.pai ce sa faca la dinamo,omul ar vrea bani mai multi ,sa joace la un alt nivel,ca dinamo chiar daca ii dinamoul ii in liga 1.ce se solidarizeaza creaturile in anumite lucruri ,am observat. au multe in comun si se dau rivvali.provincie o spuneti cu aer de superioritate.

 •  14 Mai 2010, 18:02

intr-un final cluburile MARI vor realiza ce trebuie facut si atunci provincia va ajunge iar unde a fost.Craiova,Timisoara,Cfr..au fost si vor ajunge din nou in divizii inferioare,ceea ce Dinamo si steaua nu vor pati niciodata.Cand ai echipa luata din Bucuresti si iti bati joc de a ta(joaca prin liga a 5a,daca mai joaca).Cand reusesti sa bati DInamo de 3 ori in 15 ani....cand nu iei un titlu in foarte multi...ar trebui sa stai mai calm.Sau macar sa nu te mai miri cand iti iei bataie

Vezi toate comentariile (4)
Comentează