FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI TIMIŞOARA

Stanciu spune că Pantilimon ar putea pleca de la Timişoara în iarnă

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2010 00:00

Managerul sportiv al lui Poli Timişoara, Daniel Stanciu, a dezvăluit că portarul Costel Pantilimon are oferte de la două formaţii importante din Europa şi a precizat că este foarte posibil ca goalkeeperul de 23 de ani să plece în iarnă.

"Pantilimon ar putea pleca la iarnă. Încă nu a apărut în presă, dar vă spun că este urmărit de două cluburi importante din Europa", a comentat Stanciu la sportro.

Apoi a continuat: "Pantilimon este portarul momentului, şi aseară, cu Dinamo, a dovedit asta. Plus că, din punctul meu de vedere, a ajuns sută la sută la maturitate".

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (5)
el_doctore_xxl_1
el_doctore_xxl_1  •  28 Noiembrie 2010, 20:31

daca il vindem pe pantilimon se duc pe apa sambetei sansele timisoarei de a lupta pentru titlu.daca schimbati portarul o sa inceapa sa piarda meci dupa meci .trebuie sa tinem actuali jucatori daca vrem sa luam titlul.

heheh.e
heheh.e  •  28 Noiembrie 2010, 18:52

...hehehe,pe ce loc este steaua,hehehe.

teacher_bonjasky
teacher_bonjasky  •  28 Noiembrie 2010, 18:28

Daaaa , dupa saptamana asta sa va mai creada bunica lui Avram Iancu ! Sunteti niste nimeni, fara caracter, valoare, sunteti mitomani ! Sa il transferati la Aerostar Bacau de unde a venit . NEOAMENILOR , tot Banatui- i .... fruncea , pardon cu.ru-l

Vezi toate comentariile (5)
Comentează